Dragan je celom selu davao robu na veresiju… Onda je umro, a dužnici zaboravili njegovu porodicu

Dragan Filipović, koji je držao prodavnicu u prokupačkom planinskom selu Žitni Potok, a preminuoa a mnogi su dugovali, odnosno on je svima davao robu na veresiju

Kako je prošlo skoro mesec dana, ti dužnici se nisu pojavili da svoj dug izmire i onda je selo krenulo u odbranu pokojnog Filipovića. Na Fejsbuk grupi “Žitni Potok, dođi i uživaj“, u više navrata su zamoljeni svi dužnici da izmire dug koji imaju.

– Apelujem na sve ljude kojima je pokojni Dragan Filipović verovao i davao robu na veresiju da izmire svoj dug – napisao je administror ove grupe.

On je čak obećao da će ukoliko se to ne desi, da na grupi za pr dana napiše imena svih dužnika.

– Da, on je bio zaista divan čovek koji je svima davao robu na početk, veresiju, kako god da to nazovemo. Uvke kada bi neko rekao da nema para, dobio bi osnovne životne namernice. Njegova prodavnica bila je centar svih okolnih sela, kojih je oko dvadesetak i jedino mesto gde smo mogli da se snabdevamo – kaže meštanin ovog sela.

On dodaje da je greota da dugovi ostanu,jer Filipovićeva deca pored ogromne žalosti treba da razmišljaju i o manjku koji je nastao, a sa druge strane, mnogi koji imaju dug, ćute.

Komentari osude koji se ređaju nakon ovog obaveštenja govore u prilog tome da je selo rešilo da odbrani pokojnog Filipovića i njegovu poorodicu, a da li će to uticati na dužnike, ostaje da se vidi narednih dana.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin