Doživotna za MIHAJLA (27) koji je ubio devojčicu (14): Zario joj nož u stomak dok je išla ka školi POMAHNITALO UBADAO NEDUŽNU DJECU

Migrant iz Eritreje Okba Mihael B. (27), osumnjičen za ubistvo Ese S. (14) u Ilerkirhbergu u Nemačkoj osuđen je danas na doživotnu kaznu zatvora.

Regionalni sud u Ulmu u presudi je utvrdio i naročitu težinu krivice, tako da je isključena mogućnost prevremenog puštanja na slobodu posle 15 godina odslužene kazne, prenosi BILD.

Okba Mihael je u decembru je izleteo iz kuće u kojoj su smešteni azilanti i, iz još nepoznatih razloga, Ese zario nož u stomak, dok je drugoj devojčici (13) nož zario u grudi.

Trinaestogodišnja devojčica je uspela da pobegne, a Ese je preminula u bolnici od zadobijenih povreda.

Šta znamo o ubistvu Ese S.
Kobnog ponedeljka, nešto pre 7.30 časova, Ese je krenula sa bratom blizancem u školu. U poslednjem trenutku je odlučila da ostane i sačeka najbolju drugaricu N. M.

Njen brat je otišao na stanicu i ušao u autobus, dok je Ese tek naknadno sa N. M. krenula da pešaci, ispostaviće se kobnih 400 metara ka stanici.

Dok su prolazili kraj kuće u kojoj su smešteni azilanti, migrant je izleteo i počeo da ubada nožem nedužnu decu. Nakon toga je utrčao u kuću za azilante gde je, kako se sumnja, istim nožem i sebi zadao povrede opasne po život.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta, opkolila kuću i privela tri osobe, među kojima je bio i osumnjičeni sa brojnim ranama. Ese i N. M. su hitno prevezene u bolnicu, gde je 14-godišnjakinja podlegla povredama, a lekari su operisali osumnjičenog i on se nalazi u stabilnom stanju.

Prilikom saslušanja nije otkrio motive svirepog napada.

 

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin