Doživjela šok nakon 40 godina: ‘Moja najbolja prijateljica spavala je s mojim mužem u noći kada nam se rodila kći’

Muškarac odlučio proslaviti rođenje svog prvog djeteta pa je proslava otišla potpuno krivim smjerom…

 

Jedna žena ispričala je za The Sun u rubrici “Dear Deidre” kako ju je suprug prevario s najboljom prijateljicom, odmah nakon što je ona rodila prvo dijete, a ona je za tu šokantnu istinu saznala tek nakon 40 godina.

 

“Tako se jasno sjećam tog dana, rođenja mog prvog djeteta. Moj suprug i ja bili smo tek vjenčani i oduševljeni jedno drugim i našim novorođenčetom. Kad je izašao iz bolnice nakon mog poroda, rekao mi je da bi volio da može prenoćiti, ali pravila su takva da tata ne može biti tamo preko noći. Obje nas je poljubio za laku noć i obećao da će se vratiti odmah ujutro”, započela je priču.

 

Image

 

Nakon toga je ispričala kako je njezin suprug odlučio proslaviti rođenje djeteta, ali proslava je otišla potpuno u krivom smjeru.

 

“Zatim je otišao u naš lokalni pub proslaviti bebino rođenje i očito se više nego malo zabavio sa svojim prijateljima. Dok se vraćao kući, umoran, pomislio je da bi bilo dobro nazvati moju najbolju prijateljicu i reći joj naše novosti. Moja prijateljica je priznala da se te večeri osjećala usamljeno i pomalo ljubomorno pa ga je pozvala unutra. Popili su još nekoliko pića za proslavu, a onda su stvari otišle u krivom smjeru”, ispričala je.

Saznala nakon 40 godina

Dodala je kako je to priznanje saznala tek 40 godina nakon toga i to iz razloga što je njezinoj prijateljici dijagnosticiran rak.

 

“Sada kaže da je to bio samo seks u pijanom stanju, ništa više, i da je odmah požalila. Inzistira na tome da se to dogodilo samo jednom, prije 40 godina. Osjećam se uništeno. Voljela bih da mi nikad nije rekla. Ali kaže da je sve to trebala priznati jer joj je dijagnosticiran rak i nije htjela nikakve tajne ponijeti u grob. Moja najbolja prijateljica i ja imamo 69 godina, a moj muž 71 godinu. Od tada se udala i obje imamo mnogo unučadi”, rekla je.

 

Kako tvrdi, mužu nije još rekla da zna za taj događaj.

 

“Još se nisam suočila sa svojim mužem, ali njezina priča ima smisla. Sjećam se da je ubrzo nakon rođenja moje kćeri vladala čudna atmosfera kad god su njih dvoje bili u istoj prostoriji. Ta nespretnost je trajala godinama. Volim svog muža i prijateljicu, ali u ovom trenutku mislim da više nikada neću moći vjerovati nijednom od njih”, ispričala je.

Što joj je rekla ‘Deidre’?

“Deidre” joj je savjetovala da porazgovara sa svojim mužem, da vjeruje prijateljici da je to doista bilo samo na jednu noć te da posjete savjetnika za veze.

 

“Bojim se da je odluka vaše prijateljice da vam kaže bila za njezinu korist i ni za čiju drugu. Htjela je ublažiti vlastiti osjećaj krivnje. Vjerojatno se uspaničila zbog svoje nedavne dijagnoze. Ali koliko god bolna bila ova vijest, imate dobar razlog vjerovati da je bila jednokratna. Stoga uravnotežite to s 40-ak sretnih godina koje ste proveli sa svojim mužem.

 

Jedini način da prebrodiš ovu bol je da razgovaraš s njim. Recite mu koliko se osjećate povrijeđeno i pažljivo slušajte njegov odgovor.

 

Zamolite ga da s vama ode kod savjetnika za veze kako biste vidjeli ima li budućnosti za vaš brak pa čak i ako on ne želi ići, svejedno bi vam bilo od koristi da sami posjetite terapeuta.”(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE            www.rbsm-serije.com

Pratite nas na           INSTAGRAMU          I       FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)