Dovodili su je u VEZU sa generalom Simićem i Ljupkom Stević: Sandra Čaprić otkrila šta je PRAVA istina

Pevačica Sandra Čaprić promovisala je album prvenac i obeležila trideseti rođendan, i ujedno se pohvalila skupocenim automobilom koji je dobila na poklon.

Čaprićeva se nije libila da bez ustezanja prokomentariše aktuelnosti, kako iz privatnog života, tako i iz rijaliti programa u kom je donedavno učestvovala, a u jednom trenutku su je savladale emocije, pa je pala i pokoja suza.

Kako će Maja Marinković reagovati kada sazna da idete kod istog frizera?

– Šta ja da joj radim, bolje ga plaćam jer imam više para. Šalim se, naravno. Oni što pričaju koliko šta košta, to su mizerni ljudi. Pozvala sam malopre Maju na žurku jer među nama nema zle krvi, Janjuš i te gluposti su prošlost, ako dođe, dobrodošla je, a ako se opet smuva s Janjušem, ja ću besplatno da im pevam na svadbi. Trenutno nisam zaljubljena, nemam ozbiljnu vezu, ali u svakom gradu imam po jednog dečka.

Da li si galantna kada su muškarci u pitanju? Maja Marinković ne krije da često finansira svoje partnere.

– Veliki sam džek za svoje prijatelje, ali muškarce nikad ne izdržavam, mislim da muškarac mora da bude samostalan.

Kada bi ti Janjuš tražio zajam, da li bi mu dala novac?

– Nikada, kažu ako hoćeš od prijatelja da napraviš neprijatelja, daj mu novac.

Kakav je tvoj tip muškarca?

– Muškarac mora da ima, da tako kažem, ozbiljan mozak, to me jako privlači. Mora da bude i mnogo jači od mene u svakom smislu te reči.

Da li te roditelji savetuju kada su muškarci u pitanju?

– Ne, oni mudro ćute, ali na kraju tata kaže ono što se i ispostavi, a mama je jako stroga.

Foto: NKostic

Poslednjih nedelja su te dovodili u vezu s generalom Simićem i Ljupkom Stević, kako to komentarišeš?

– Pevala sam kod Simketa, sa njegovom ćerkom dugo sarađujem kada su haljine i moda u pitanju. Oni su stvarno divni ljudi, moji prijatelji, a Ljupku ne poznajem. Na tom rođendanu su me kitili parama, ali nemam nikakve posebne veze s generalom Simićem.

Da li te je Ana Korać pozvala na rođendan?

– Jeste, rado ću otići na rođendan svoje sugrađanke.

Pratiš li „Zadrugu” i da li bi opet učestvovala sledeće godine?

– Pratim koliko stignem, ova venčanja, rasprave, tuče, ali meni se i u privatnom životu odigrava rijaliti. Oduzeli su mi auto na pravdi boga, rekli su mi da se malo igraju rijalitija. Ne bih opet učestvovala, to sigurno.

Ko ti je favorit?

– Volela bih da pobedi Stefan Karić, on je jako vaspitan i inteligentan momak, jedno kvalitetno stvorenje kao i Mateja, iako mi se ne dopada njegov odnos s Minom.

Da li je Stefan prevario Jovanu s Marijanom Zonjić?

– Ne, to nikako. Jovana me je pitala da li je to istina, naravno, Marijana je povezivana sa svima, ali na kraju nije bila ni sa kim. Karići su moji dobri prijatelji i ja ću im pevati na svadbi, to smo se već dogovorili.

Foto: NKostic

Kako komentarišeš Filipa i Dalilu? Kako ti se čini njihov odnos?

– Užas, mislim da je Dalila bruka za ženski rod, mislim da i njen otac to misli, ali to je na njoj. Bolje bi joj bilo da se vrati suprugu, ali mislim da od toga nema ništa.

Pisalo se i da te je jedna žena, nepoznata javnosti, išutirala, šta se zaista desilo?

– Ona me je udarila otpozadi u auto, pozvala sam policiju i oni su došli i rekli da mi oduzimaju vozilo. Navodno se ne podudara broj motora i šasije, a tim automobilom sam putovala po celoj Evropi. To su stare policijske fore, a ko mi smešta, ne znam.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)