DOVEO je LJUBAVNICU U NJIHOVU KUĆU I REKAO joj DA IMA 3 DANA DA SE ISELI: Ovakvoj osveti se sigurno nije nadao!

Jednog dana muž se vratio kući u društvu mlađe devojke. Supruzi je predstavio kao novu ljubav i ženu sa kojom želi da ostari. Dao joj je rok od 3 dana da spakuje stvari i zauvek napusti njihov zajednički dom.

“Malo je reći da sam bila u šoku, ali sam se ipak sabrala i rešila da ne očajavam, već iz ove situacije izađem kao pobednik”, započinje Lisa svoju ispovest.

Spakovavši svoje stvari, ona je rešila da priredi sebi opraštajnu večeru: poslednji put je sela za ogroman, prelep trapezarijiski sto, upalila je sveće, pustila opuštajuću muziku i servirala sebi večeru. Na stolu su bili škampi, kavijar i boca Šardonea.

Kada je završila obrok, uzela je nekoliko polupojedenih repića škampa, poumakala ih u kavijar i stavila ih u garnišne za zavese, u svim sobama, svoje, već bivše kuće.

Muž je, sa svojom novom devojkom, bio neverovatno srećan prvih nekoliko dana. Ali, uskoro, u celoj kući pojavili su se neprijatni mirisi. Uradili su sve šta se moglo uraditi u kući: čistili, brisali, prali, luftirali, uradili deratizaciju, čak su promenile podove, i prekrečili zidove…

Potrošili su veliku količinu novca da bi se oslobodili ovog zla. Ali, ništa nije delovalo… Miris je bio prisutan, i svakim danom postajao sve gori. Prijatelji su prestali da ih posećuju, vadivši se na različite razloge.

Napokon su rešili da prodaju ovu smrdljivu kuću i kupe drugu. Prošao je mesec, ali nisu uspeli da pronađu kupca. Morali su se prilično zadužiti u banci da bi kupili novu kuću, jer nisu prodali staru.

Bivša žena ga je pozvala posle mesec dana, čisto da vidi kako je.

Ispričao joj o svom problemu sa prodajom kuće, ne ulazeći naročito u detalje. Ona mu je rekla da joj nedostaje ta kuća, i volela bi da je otkupi. Muškarac se brže bolje složio sa cenom, koja je bila najminimalnija moguća.

Nedelju dana kasnije, zadovoljan, stajao je i smešio se, posmatrajući kako radnici tovare njegove stvari, da ih presele u novu kuću… Sve, uključujući i garnišne za zavese…

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin