DOŠAO PO KROMPIR, A POSTAO MILIONER? Veselo na pijaci gde je uplaćen loto listić vredan 350 miliona SREĆNI DOBITNIK GLAVNA TEMA

Ma, šta vam je ljudi? Nisam izvukla sedmicu. Samo sam kod svojih u Leskovcu.

Ovako pričaju prodavci sa jedne tezge na pijaci na Banovom brdu gde je danas vladala prava euforija, a sve zbog srećnog dobitnika koji je uplatio tiket na obližnjem kiosku i osvojio neverovatnih tri miliona evra!

Srećni dobitnik Loto sedmice, koji je svoj listić uplatio na pijaci na Banovom brdu, još je anoniman, a potraga za njim već dobija šaljive obrise. Prolaznici i prodavci na ovoj pijaci već zbijaju šale na račun dobitnika, jedni prebrojavaju ko danas nije došao na posao, a drugi osluškuju da li se iz nekog obližnjeg stana čuje muzika ili oseća miris roštilja.

– Sumnjamo na koleginicu koja danas nije otvorila tezgu – kroz šalu su rekli na jednoj tezgi.

Prodavci dodaju da su pozvali koleginicu, ali da im je rekla da je samo otišla na nekoliko dana kod svojih u Leskovac.

– Šok je to. Od velikih para boli glava – rekao je jedan prolaznik.

– Ja ne igram. Jednom sam u životu uplatio i nikada više, ali možda ću baš sad probati i to na ovoj trafici ovde, naravno – dodao je drugi prolaznik.

– Čak i kad bih dobila milione ne bih mogla da zatvorim svoju tezgu. Prodavala bih, tačnije, više poklanjala svoje voće i povrće, a ostatak novca “krckala” do kraja života – dodaje kroz smeh jedna od prodavačica.

Pijaca je danas živnula više nego obično jer osim redovnih mušterija posećuju je i znatiželjni sugrađani kako bi videli srećno mesto. Usput će verovatno nešto i pazariti tako da je Loto srećka donela sreću i prodavcima.

Pošto kiosk i nije baš na tako prometnom mestu, ostaje tajna da li je srećni dobitnik ipak bio samo u prolazu, te kako kažu neki prodavci “izašao iz auta i samo usput uplatio loto srećku” ili je čovek iz komšiluka, ovde sa Čukarice, nagađaju drugi.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin