ĐORĐE ZAMAHNUO I PAO, PA UDARIO GLAVOM O BETON: Detalji nesreće u Beogradu u kojoj je nastradao mlađi brat ministra u Vladi BiH!

0

Đorđe Mijatović, mlađi brat ministra u Vladi Bosne i Hercegovine, Vojina Mijanovića, koji je preminuo sinoć posle prijema u beogradski Urgentni centar, kako Kurir saznaje, najverovatnije je nastradao pod nesrećnim okolnostima.

 

– Na igralištu ispred zgrade u kojoj je živeo navodno je došlo do sukoba i to oko lopte. Preminuli Đorđe Mijatović je došao kući i ispričao supruzi da je zamalnuo ka jednom muškarcu, izgubio ravnotežu, pao i udario glavnom o beton – otkriva izvor Kurira.

Kako navodi zvor, navodno, on je po dolasku kući dobio i epi napad posle kog je prebačen na kliniku u kojoj je i preminuo.

 

Ilustracija

Više javno tužilaštvo u Beogradu, podsetimo, saopštilo je da je dalo nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem od 26. maja 2024. godine na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ.M. (37).

 

– Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ.M. kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – navodi se u saopštenju tužilaštva.

 

Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih lica i Đ.M. u kojem je Đ.M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo.

 

 Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju – dodaje se u saopštenju.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:             INSTAGRAMU              I             FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *