DOKTORKA ESTETSKE MEDICINE RAZOTKRILA ESTRADU: Evo šta su kod plastičara odradile Ceca, JK i rijaliti zvezde! Od cene BOLI GLAVA…

Bavljenje javnim poslom često od žena zahteva i to da, pored talenta, dobro izgledaju. Poslednjih godina pevačice, starlete i druge medijske ličnosti savršenstvo pokušavaju da dostignu radeći razne estetske intervencije na svom licu i telu i ne štede novac kad je to u pitanju.

Neke od njih potpuno su promenile lični opis, te bi ih malo ko prepoznao na fotografijama iz prošlosti.

 

Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović, Marina Visković, Nikolija Jovanović, Andreana Čekić, Sonja Vuksanović, Ana Korać, Aleksandra Subotić, Dalila Dragojević, Maja Marinković samo su neke od zvezda i zvezdica koje su korigovale ono što im se nije sviđalo.

Iako se na prvi pogled vidi da su imale brojne zahvate na licu, kontaktirali smo s doktorkom estetske medicine Mariju Ristanović kako bi nam pojasnila šta su tačno radile na sebi.

– Gotovo sve su uradile iste ili slične estetske zahvate. To su, pre svega, rinoplastika, estetska operacija nosa, zatim takozvani full-face approach, celovit pristup remodeliranju lica.

Osim toga, rađene su im i mimične bore na čelu i oko očiju, takozvane svračije nožice korigovale su neurotoksinom botoksom. Primećujem i nadoknadu volumena hijaluronskim filerima u srednjoj i donjoj trećini lica (podočnjaci, korekcija obraza, modeliranje donje čeljusti i brade), kao i volumenizaciju usana.

U poslednje vreme veoma je popularan tretman podizanja i zakošenja uglova oka i obrva, takozvane mačje oči ili fox eyes. Ovaj zahvat košta 850 evra. Taj tretman su nesumnjivo radile Ana Korać i Maja Marinković.

Dalila je imala trajni materijal (biopolimer, prim. aut.) u usnama i letos ga je uklonila hirurškim putem – rekla nam je doktorka Marija Ristanović. Ona se osvrnula i na estetske zahvate Jelene Karleuše. Po rečima doktorke, ono što se zaključuje na osnovu fotografija je da se pored grudi povećala i zadnjica.

 

 

– To je jasno kao dan. Ugradnja implantata u zadnjicu je 3.200 evra, ali u inostranstvu je znatno skuplja – navodi doktorka.

Pored ovoga, vidljivo je da su pevačice korigovale i zube, ali i obrve, kao i grudi, što je svakako dodatni trošak. Doktorka Marija Ristanović nam je otkrila i koliko žene troše da bi imale zadovoljavajući izgled.

 

 

– Hirurška operacija nosa je oko 2.500 evra, fileri se kreću oko 200 do 250 evra po jednom mililitru, botoks po zoni je 100-120 evra. Okvirno, za jedno remodeliranje lica, u koje su uključeni fileri i botoks, potrebno je izdvojiti od 2.000 do 3.000 evra, u zavisnosti od stanja i želje pacijenta – završava doktorka Ristanović.