DOKTOR otkrio EVO zašto je NEKM ženama “MACA” kao BUNAR bez DNA, dok U DRUGE ne mogu BEZ PODMAZIVANJA

Bez obzira na broj seksualnih odnosa, pa ni onih s obdarenijim partnerima, kao i poroda – vagina je mišić koji funkcionira na principu rastezanja pa se ne širi

Dok se  često piše o prosječnim, poželjnim i izmjerenim dimenzijama muških spolnih organa, čini se kako je vagina kao organ pravi misterij, odnosno taj reproduktivni organ prate brojni mitovi koji nemaju veze s istinom.
Neki od njih su kako je vagina djevica iznimno uska, nakon gubitka nevinosti vagina je trajno proširena, seks s brojnim partnerima širi vaginu te rađanje nepopravljivo povećava taj organ.

Takve tvrdnje nemaju veze sa znanošću, kao niti sa samom anatomijom ženskog spolnog organa. Stručnjaci objašnjavaju kako bi za bolje shvaćanje trebali vizualizirati vaginu kao ručnik za ruke uguran u čarapu kojeg pridržavate dlanovima. Ručnik predstavlja složeno mišićno tkivo vaginalnog zida, čarapa je sama vagina, a dlanovi su mišići zdjelice koji okružuju vaginu.

Nema užih i širih, uzbuđenjem se vagina prilagođava penisu

Vaginalni mišići su iznimno elastični te se ponašaju kao rastezljiva guma, a makar se rastegnu do svog maksimuma, oni se poput elastične gumice brzo vraćaju u svoj prvobitni oblik.
Upravo to objašnjava kako se niti zbog puno seksa, partnera niti bilo kakve druge “akcije” vagina širi tek privremeno. Vagina se pri seksualnom uzbuđenju, za razliku od penisa opušta te vlaži kako bi olakšala penetraciju te naposljetku oplodnju – vizualizirajte opuštanje dlanova (mišića) koji pridržavaju čarapu (vaginu).

Ginekolog (kao ni partner) ne može znati koliko je žena partnera imala

Bilo da je žena pornoglumica, ili netko tko je seks prakticirao tek par puta – ne postoji način da ginekolog zna ili pretpostavlja s koliko je žena muškaraca spavala.

Nakon poroda vagina se vraća u normalnu nakon šest mjeseci

Iako porod podrazumijeva dijete prosječne težine od 3,5 kg koje izlazi iz vagine – mišići su se i tome sposobni prilagoditi. Ono što se u rijetkim slučajevima može dogoditi je da se već oslabljeni mišići zdjelice ne vrate u “formu” nakon poroda, no to je rijetko i većina vagina je ista kao i prije nakon šest mjeseci od poroda.

Jedini problem koji kod poroda može nastati je pucanje međice, koji je češći kod poroda s epiduralnom te dripom, kao i poroda u ležećem položaju. Često liječnici forsiraju ubrzanje poroda, što može rezultirati i pucanjem međice, ali jednostavnom logikom – to se kasnije samo zašije.

Tjeskoba doprinosi tome da je vagina uža

Budući da je riječ o mišićima koji se kod uzbuđenja opuštaju, činjenica je kako je “uskost” najčešće posljedica tjeskobe i neopuštenosti  žene, što u konačnici nije nešto što njezin partner želi.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin