Đokovići POTROŠILI za svadbu 75.000 EVRA: Ovo su svi detalji sa venčanja, a evo šta je bilo NAJSUKPLJE

Porodica Đoković iskeširala je 75.000 evra za venčanje najmlađeg Novakovog brata Đorđa (27) i njegove izabranice Saške Veselinov. Oni su svadbu pravili u dve države – u Srbiji i Crnoj Gori.

Mladenci su se juče tačno u podne zavetovali na večnu ljubav u Crkvi Svetog Marka u Beogradu u krugu najuže porodice i kumova, a zatim su avionom otputovali u Tivat!

Na crkvenom venčanju Đoletova braća Novak i Marko, kao i roditelji nisu skidali osmehe sa lica, a majku Dijanu su u jednom trenutku savladale emocije i zaplakala je dok ju je najuspešniji teniser svih vremena grlio.

– Mlada je blistala u raskošnoj beloj venčanici, koja je koštala oko 5.000 evra. Novak je kitio muzičare i naručivao pesme “Luckasta si ti” i “Danas, majko, ženiš svoga sina”. Posebno ga je pogodila numera “Ružo rumena”, zbog koje se odmah latio novčanika, pa je čašćavao trubače – priča za Informer izvor blizak ovoj porodici.

Mnoge je iznenadila odluka mladenaca da posle crkvenog venčanja zajedno sa svatovima avionom odlete u Crnu Goru.

– Mladenci su se sa porodicom nakon crkvenog venčanja uputili do Novakovog restorana na kratki predah, a u popodnevnim časovima krenuli su na aerodrom, odakle su poleteli za Tivat.

Samo su za avionski prevoz iskeširali 12.000 evra. Mesto u restoranu u kome su se provodili košta 100 evra, što znači da su za to platili 8.000 evra.

Obezbedili su i boravak u hotelu za sve zvanice, što ih je koštalo oko 10.000 evra. Muzika im je bila važna stavka, pa su za nju platili 25.000 evra, a za dekoraciju još 5.000 evra. Ostali troškovi, kao što su Saškina šminka, cipele, haljina za presvlačenje, Đoletovo odelo, cipele i mnoge druge sitnice koštale su ih dodatnih 10.000 evra – priča izvor.

Novak je bio presrećan zbog ženidbe svog brata, pa je kratko rekao:

– Najponosniji sam danas zbog njega. Što se tiče bračnih saveta, sve će mu se kazati samo – rekao je teniser.

Mlada nigde bez papagaja

Saška Veselinov godinama kao kućnog ljubimca čuva papagaja, bez kojeg nije mogla ni na dan venčanja. Ona ga je je u kavezu donela sa sobom u Novakov restoran, a odatle ga je povela i u Crnu Goru.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/