Đokovići OTKAZALI nastup Zdravku Čoliću? Evo koje USLOVE je tražio, isplivali svi detalji

Najmlađi brat najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića Đorđe izgovorio je u ponedeljak pred bogom sudbonosno „da“ svojoj verenici, sportskoj novinarki Saški Veselinov.

Na intimnom venčanju u Crkvi Svetog Marka u Beogradu prisustvovali su najbliži članovi porodice, kumovi i nekoliko bliskih prijatelja.

Pre nego što su otputovali u Crnu Goru u kojoj je organizovana glavna proslava koja je trajala čak dva dana, mladenci su s najvažnijim ljudima iz svog života otišli na kratak ručak u restoran porodice Đoković na Novom Beogradu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

Da ništa nisu prepuštali slučaju kada je u pitanju organizacija, svedoči i izvor blizak Saški i Đorđu koji je želeo da ostane anoniman.

– Proslava koja je organizovana u Crnoj Gori sačinjena je od dva dana totalno različitog provoda – počinje izvor.

– Kako je muzika jedan od glavnih elemenata dobre svadbe, posebno su se potrudili oko izvođača. Dok su prvog dana na hotelskoj zabavi pevali Aleksandra Prijović, Željko Samardžić i Sergej Ćetković, na partiju koji je juče bio organizovan na plaži nastupali su Milica Pavlović, Saša Kovačević i orkestar Aleksandra Sofronijevića.

– Trebalo je da nastupi i Čola u jednom kratkom i specijalnom bloku, ali mu se na kraju porodica Đoković zahvalila i angažovala druge zvezde. Problem nije bio novac, već zahtevi koje je Zdravko imao da bi nastupio na svadbi.

Želeo je poseban izgled bine, zahtevao je da mu gotovo niko od gostiju ne prilazi, ne naručuje pesme i ne fotografiše se s njim, a posebne želje je imao i oko smeštaja kako za sebe, tako i za članove svog benda. Kako je spisak želja bio predug, porodica je odlučila da ipak ne angažuje Čolu jer je fokus tog dana bio na Saški i Đorđu, a ipak ne na pevačima koji zabavljaju goste – objašnjava izvor.

oto: Antonio Ahel/ATAImages

Mladencima se sa gostima desio i mali peh koji naravno nije ugrozio svadbeno veselje.

– Saška i Đorđe su na pozivnicama ispisali i dres kod, ali ga je ispoštovao jako mali broj ljudi. Ideja je bila da svi budu obučeni u nijansama boje kože ili u nijansama orašastih plodova. To se posebno odnosilo na muške košulje, ali se jači deo zvanica uglavnom pojavio u belim košuljama – otkrio je izvor.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/