Dokle ide TVOJE ZLO: Evo šta se dešava u kući Snežane Đurišić, uplakana se oglasila i sve priznala (FOTO)

Ljubav Snežane Đurišić i Vanje Miloševića na novom je ispitu

Iz nekog razloga ljubav Snežane Đurišić i Vanje Miloševića posebno je zanimljiva javnosti i medijima, koji ne prestaju da “čačkaju” po intimi pevačice i ginekologa ne bi li nešto više o njihovom odnosu saznali. U početku estradna umetnica pristala je javno da govori o svojim emocijama prema doktoru, ali sve češći, izvrnuti iz konteksta, naslovi naveli su je da svoju intimu nadalje skriva.

Od toga trena ljubav Snežane Đurišić i Vanje Miloševića postala je tajna, a baš tada sve druge teme vezane za pevačicu i njen privatan život isplivale su na površinu. Između ostalog, nedavno se po tabloidima pisalo da je kao članica žirija u muzičkom takmičenju Zvezde Granda ona od kandidata i njegove porodice tražila mito. Navodno, majka jednog od takmičara koji je ispao, sve je za medije ispričala, na šta je Snežana prvobtno ostala nema.

 

 

Nije želela Đurišićka na tu temu da se izjašnjava, ali kako su naslovi postali sve izražajniji i ozbiljno su počeli da utiču na njen kredibilitet kao istaknutnog umetnika odlučila je da se oglasi.

– Aman ljudi, gde i dokle ide vaše zlo? – napisala je Snežana na “Instagramu”.

Još jedan težan period nastupio je za pevačicu, ali nesumnjamo da će se kao iz svega ostalog ona izvući uzdignte glave, izneti istinu na čistac a sve uz pomoć, ljubav i podršku emotivnog partnera koji je i u najgorim danima bio uz nju.