DOK SU DECA U ŠKOLI, ONA SE SNIMA ZA SAJT ZA ODRASLE: Šokantna ispovest majke o radu u erotskoj industriji, kažu joj da je se porodica gadi! (VIDEO)

Jedna majka iz Velike Britanije napustila je posao u administraciji kako bi zarađivala putem sajta za odrasle.

 

Jedna majka iz Velike Britanije, koja se predstavlja kao Kira-Tia, napustila je posao administrativne radnice i otvorila nalog na platformi za odrasle Only Fans. Kako objašnjava, dok su joj deca u školu, ona prodaje svoj erotski sadržaj na ovom sajtu i od toga zarađuje novac.

Kada je počela pandemija koronavirusa Kira je našla način kako da dodatno zaradi. Tada je i počela sa objavljivanjem golišavih fotografija i snimaka na pomenutom sajtu. Sada govori o tome kako balansira između majčinstva i svog novog posla.

 

 Objavljivanje fotografija i snimaka mi oduzima dosta energije i vremena. Definitivno nije tako lako zaraditi novac kao što ljudi misle. To je zapravo kao i svaki posao, što više u njega ulažete, više ćete i dobiti – objašnjava ova dvadesetpetogodišnja majka za Dejli Star.

Ona objašnjava i kako je za njen novi posao ključno samopouzdanje.

 

 Morate da imate samopouzdanje i da naučite kako da kritike ne primate k srcu, već da ih ignorišete. Ukoliko budete reagovali na osude, nećete dugo izdržati. Svaki moj dan počinje uobičajeno. Ujutru sam samo majka svojoj deci i činim sve oko njihovog spremanja za školu. Kada odu na nastavu radim svoj posao na sajtu – objašnjava ova netipična majka.

 

Ipak, kada su joj deca kod kuće, tada mora drugačije organizovati svoje vreme za rad na OnlyFans platformi.

–  Kada su deca slobodna, većinu vremena provodim sa njima. Ipak, u toku dana odvojim dva, tri sata za snimanje. Tada se oni igraju sa ocem, a ja mogu da obavljam svoj posao – kaže ona.

Tijin put ka modelu na sajtu za odrasle nije bio tipičan. Sve je počelo kada se snimala kamerom kako bi vratila narušeno samopouzdanje nakon dva porođaja.

 

 Nisam počela odmah sa OnlyFans, prvo sam napravila profil na Reditu i to samo zbog podizanja samopouzdanja. Kada sam dobila decu, nisam bila zadovoljna svojim telom, prijala mi je pažnja drugih. Sve više njih me je pitalo da li imam profil na OnlyFans i tako sam i sama došla na ideju da krenem tim putem. Shvatila sam da ljude zapravo privlači moje telo i da sam i dalje seksepilna. To je sjajno uticalo na mene, sada se više ne stidim da obučem haljinu ili usku suknju kada izlazim iz kuće – otkrila je Tija.

Uprkos tome što je njeno samopouzdanje sada poraslo, ali i saldo na bankovnom računu, ne smanjuje se broj onih koji je osuđuju zbog posla kojim se bavi.

 

 

– Bilo je onih koji su mi govorili da nisam lepa i da im nije jasno kako neko plaća da vidi moje golo telo. Kažu mi i da sam užasna majka i da ne razumeju kako ću svojoj deci objasniti čime se bavim. Bilo je i onih koji su mi pisali da će me se deca gaditi. U početku mi je zaista bilo teško da čitam takve komentare i dosta je uticalo na mene, međutim, kako vreme prolazi naučila sam da ih potpuno ignorišem – objašnjava ova mlada majka koja smatra da je osuđuju jer oni koji nemaju hrabrosti da rade isto što i ona.

Kira kaže kako je od rada na sajtu za odrasle sebi omogućila bolji život. Kupila je veću kuću, nova kola i stvari za svoju decu. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin