DOK SE ZABAVLJAO sa EMILIJOM SAZNAO SAM DA ima JOŠ PET MUŽEVA pored NJEGA – ALI tek kad JOJ je skinuo GAĆE trebali ga priključit na INFUZIJU OD ŠOKA

Emili Horn je zavela Vejna Harpera u bolnici posle operacije, a u tom trenutku je imala 5 muževa i 2 puta je bila u zatvoru zbog bigamije.

 

Emili Horn (43) najveća je britanska poligamistkinja koja je čak 2 puta bila u zatvoru zbog tog prekršaja, ali je ni to nije sprečilo da muževe menja kao čarape. Ona je u međuvremenu našla i novog dečka, Vejna Harpera (43), sa kojim je provela godinu i po dana u vezi, ali koji ju je na kraju ostavio jer ga je prevarila. Harper je potom celu verziju odnosa sa njom ispričao za San, otkrivši neverovatne detalje o odnosu koji mu je iz korena promenio život.

– Emili sam upoznao u bolnici. Imao sam tešku povredu glave nakon pada sa bicikla, a ona je bila tu zbog operacije. Zbližili smo se. Delovala je lepo, vitko, inteligentno i seksi, i pomislio sam šta bi više čovek mogao da poželi – započinje svoju priču razočarani Vejn.

 

 

 

 

Kako je istakao, nije ni slutio da se iza Emili krije neverovatno ljubavno iskustvo.

– Znao sam da nema gde da se vrati po izlasku iz bolnice, pa sam joj predložio da se useli u moju porodičnu kuću, što je ona prihvatila. U jednom trenutku mi je rekla da mora da mi prizna da iza sebe ima više brakova. Priznala mi je da se 5 puta udavala i da se ni od koga nije razvela, ali me je ubeđivala da mi je verna pa sam rešio da ostanem sa njom. Potom mi je priznala i da je glumila u “filmovima za odrasle”, a jasno mi je što je preskočila mnoge druge bizarne detalje – nastavlja priču Vejn.

Ispostavilo se da se Emili početkom devedesetih udala prvi put i brak je potrajao svega 3 meseca. U naredne 3 godine se ponovo udala, a da se prethodno nije razvela od prvog muža. Onda bi tako uvek naišao neko nov sa kim bi uplovila u brak, a da se prethodno nije razvela ni od jednog partnera.

Emilina celokupna priča isplivala je u dokumentarcu Kanala 4 i to sa nazivom “Bigamijska nevesta: Mojih 5 muževa”. Ispostavilo se da je ona 2004. godine bila u zatvoru na 6 meseci zbog bigamije, a kao daa joj to nije bilo dovoljno pa je iza rešetaka zbog istog prestupa završila i 2009. Tada je odležala 10 meseci i dobila još 2 godine uslovno.

 

– Emili i ja smo bili zajedno 18 meseci, koliko je i živela pod mojim krovom. Čak je se i moj otac seća. Onda sam saznao da me je prevarila i ostavio sam je, a tačan broj muškaraca saznao sam tek kasnije – istakao je Vejn.

Emili se zvanično venčala 5 puta, a takođe je sa šestim partnerom imala i lažnu ceremoniju venčanja, kao i brojne verenike u međuvremenu. Ona je čak, dok je bila verena za jednog muškarca, otišla na odmor gde se čak dvaput puta venčala, tako da se čini da je ova žena uspevala sve da postigne.

U dokumentarcu se, inače, pojavljuje veći broj njenih partnera koji su otkrili na koji način ih je ona držala uz sebe i zbog čega se nijedan od njih nije razveo od nje.  (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)