Dok je vodila popularnu emisiju, gledaoci su na njenom telu uočili nešto zbog čega je HITNO morala lekaru

Dok je vodio popularnu emisiju, gledaoci su na njenom telu uočili nešto zbog čega je HITNO morala liječnik

Voditeljka Širli Balas otkrila je da je neposredno pre emitiranja da bi trebalo postaviti liječnike i nakon “alarmantnih” poruka obožavalaca koji su je u Instagramu objavili uočili čudne kvržice ispod pazuha.

Širli, inače glavni sudija popularne plesne emisije u Velikoj Britaniji, otišla je na Instagram u svojoj svlačionici neposredno pre subotnje emisije kako bi uverila gledaoce da njihove poruke shvata ozbiljno.

 

– Zdravo svima… Prethodne sedmice, a i one tamo, dobijala sam alarmantne poruke od ljudi koji kažu da su, kada sam podigla ruku, mogli da vide kvržice, izbočine ili čvorove ispod mog pazuha.

 

Obavila sam samokontrolu i nisam osetila ništa osim malenog čvora sa zadnje strane, ali u utorak ću otići lekaru – navela je ona i slaže se da je prevencija jako bitna.

 

– Zahvalna sam ljudima koji su mi skrenuli pažnju na kvržice. Takođe pozivam sve moje pratioce i obožavaoce da redovno proveravaju svoje zdravlje – dodala je ona.

 

Širli je takođe otkrila da je ranije imala kancer i da se i sama uplašila.

 

Poslednji put je u junu pronašla kvržicu na ramenu.

 

– To je bilo nešto između dve kosti, a lekari još nisu sigurni šta je. Uradili su magnetnu rezonancu i rezultate dobijam za nekoliko nedelja. Čini im se da će to biti u redu, ali jeste zabrinjavajuće – istakla je.

 

Širlinoj majci je, kako prenose mediji, dijagnostikovan rak debelog creva 2019. godine, a isti problem imaju i njena baka i tetka.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin