DOĆI ĆU NA SVADBU U TENKU ILI KROZ ODŽAK! Ćana se pojavila u KAMIONU na veselju, a sad sprema još VEĆI ŠOU!

Mnogi estradnjaci spremni su na razne stvari kako bi na nastupu napravili dobru atmosferu i zaradili što veći bakšiš, a jedna od njih je i Stanojka Mitrović Ćana koja na svadbena veselja dolazila u kamionu.

– Ima sigurno jedno pet, šest godina, možda i više da skoro ne dođem na veselje onako kao sve moje kolege, da uđem, sednem, popijem kafu, uvek ulazim sa nekih neobičnih mesta, prevoznih sredstava, stepeništa – rekla je Ćana, a na konstataciju da je samo još kroz dimnjak nisu spustili, odgovara:

– Da, nije isključeno ni to, ali moj gabarit izgleda ne dozvoljava. Domaćini se sad utrkuju ko će osmilisliti nešto bolje, orignalnije, zanimljivije.

– Uvek prihvatam sve što je zanimljivo, a da opet ne urušava moj ugled. Skoro sam imala jednu ponudu da dođem tenkom, pa to bi bio haos. Rek’o ako ste sa Ministarstvom odbrane u dobrim odnosima, ja nemam problem. Malo smo se šalili, ali neće me iznenaditi ni ako ta opcija bude – iskrena je pevačica za kojom vlada ogromno interesovanje, te otkriva da nekada peva i dva puta dnevno.

– Ja više ne znam da li sam pošla ili došla. Imam varijantu da prvo ispratim mladu, pa da onda idem kod drugog mladoženje u neko drugo mesto. Gledam samo fizički da mogu da stignem, da imam do slavlja par sati vožnje, do 200 kilometara smem da prihvatim, sve preko toga i preko granice ne smem, jer znam kolike su kolone – rekla je Ćana.