“Dobro veče policijo, muža sam kaznila, osjekla sam mu polni organizam i bacila u wc šolju.” ŽENA ZAPREPASTILA SVE U STANICI- Reakcija muža je šokirala sve

Dajan dos Santos Farijas je inace dama od 34 godine koja je nasrnula na suprugu nakon saznjana da je sa njenim necakom spavao koji ima samo 15 godina, i to je sve sokiralo.

 

Dajan je priznao policiju da ga je napala i da je to učinila nakon što ga je namamila u svoju sobu i govorila im je da će se desiti intimni odnos. Kada joj je muz rekao Dajana mu je rekla da nosi na sebi erotski donji ves. Nakon sto jae dosao ona ga je onda vezala ugasila svjetlo i povrijedila a tada.

 

Muz je odlucio da javno nece da govori o tome da je imao vezu sa djevojkom od 18 godina ali je rekao da je svojoj supruzi sada oprostio napad koji se desio.

 

-Sve se ovo izdavalo jako brzo tako da je on opisao da u trenutku kada je cekao intimni odnos a zapravo se desilo da je supruga u tom trenutku mu osjekla polni organ.

 

Osjetio sam u tom trenutku ostro rezanje dole i kada sam vidio krv je samo lila. Bio sam sokiran i pitao sam zasto je ona to uradila jer nisam mogao da vjerujem da je za to sposobna.

 

Dodao je da njegova supruga po prirodi jako posesivna I DA MU SE NEDAVNO desila i situacija da joj je razbio telefon radi ljubomore.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU          UND        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin