Dobro pogledajte LICE BAHATOG MLADIĆA: Namerno vozio u suprotnoj traci Brankovog mosta (FOTO+VIDEO)

Misli da je mnogo pametan

 

Svakodnevno smo u prilici da vidimo javno bahaćenje vozača koji se na svojim društvenim mrežama hvale brzom vožnjom i kršenjem saobraćajnih propisa.

 

Najnovije bahaćenje nesavesnih vozača zabeleženo je na jednom od najprometnijih mostova Beograda, na Brankovom mostu. Vozač je uz glasnu muziku vozio suprotnom trakom mosta i tako doveo u opasnost i sebe i druge aktere u saobraćaju.

 

Mnogi korisnici društvenih mreža su bili besni zbog ovog nesavesnog i bahatog vozača, pa tako ni komentari nisu izostali: “Zabrana slobodnog kretanja i psihijatrijsko posmatranje minimum 6 meseci u ludari. ” Bolid, tamo je takmičenje u debilizmu.”. “Ovog može samo interventna da izleči”.

 

Kako je objavljen snimak na Tviteru uz naslov “Evo neki tiktoker u pokušaju vozi suprotnim smerom na Brankovom mostu.

 

Pomozite mu da postane poznat”, sumnja da je ovakvo ponašanje deo potrebe za dokazivanjem na društvenim mrežama. Ipak, glavni akteri ovih snimaka su uglavnom mladi vozači koji nisu svesni kršenja propisa koje prave, možda bi postali svesni ukoliko bi kazne za ovakva dela postale drakonske.

 

 

Odlika dobrog vozača ne ogleda se u nesavesnoj vožnji. Dobri vozači su oni koji poštuju propise i ne ugrožavaju nikog oko sebe.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)