DOBRILA je NAPALJENA non STOP – Ispovest žene koja DOŽIVLJAVA ORGAZAM 90 puta U TOKU sat VREMENA, opisala DO DETALJA

Žena  iz SAD jednog dana u kupovini primijetila je da postaje nekontrolisano uzbuđena. Pala je na pod i počela da doživljava orgazam, a zatim je pobjegla kući zbunjena ovom neočekivano reakcijom njenog tijela.

Ovo je bio prvi, ali nikako i posljednji nalet nezaustavljivih orgazama koje je ova žena počela da doživljava.

Posljednje četiri godine ona pokušava da pronađe lijek za svoje stanje, poznato kao poremećaj konstantnog genitalnog uzbuđenja.

Ona, naime, boluje od rijetkog neizlječivog poremećaja koji joj je dijagnostifikovan prije četiri godine. To je gotovo neprestano seksualno uzbuđenje koje dovodi do spontanih orgazama.

“Bilo je to jako ponižavajuće i sramotno. Kada ste u društvu djece, osjećate se kao perveznjak zbog svih intenzivnih emocija koje proživljavate. Niko to ne može da razumije”, ona je bila prisiljena da ostavi posao konobarice i povuče se iz javnog života.

Sada živi u Arizoni sa suprugom Tonijem i sinom. Osim njenom suprugu , situacija teško pada i njihovu 10-godišnjem sinu. Ona je prisiljena da izbjegava boravak u parkovima, ulicama i ostalim javnim prostorima, ali još uvijek ne zna kako sve to da objasni 10-godišnjaku.

“Pokušavam da naučim da kontrolišem uzbuđenja i zadržim normalan izraz lica tokom orgazama. Sve ovo uništava mi život. Ponekad nemam volje da ustanem iz kreveta”, otvoreno priznaje ova žena.

Ona dnevno “trpi” do čak šest sati seks*alnog uzbuđenja, a kada ima, kako kaže, loš dan, doživi i više od 180 orgazama za samo dva sata.

Budući da ljekari ne mogu da joj pomognu, Ona živi trpeći “paklene muke”, dok ima spontane org*zme u supermarketu, tokom trčanja, kuvanja ručka i odlaska sa sinom u školu.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin