“Dobio sam njeno tijelo, umotano iu kovčegu!” Tugovao i bolovao za njom- Sahrani suprugu a nakon 2 godine ugledao je na TV-u!

Zaista oko nas dosta potresnih ispovjesti ima i svaki dan mogu da se pronađe na raznim internet portalima i na društvenim mrežama.

 

Neke od njih kada cujemo zaista zvuce nevjerovatno a nekada se zna ciniti i da je to lazno, ali kada se sve ovo lijepo provjeri moze se vidjeti da su to sto posto tacne i istinite cijene. Sada jedna priča koja će vas vjerovatno iznenaditi.

 

U Maroku čovjeku po imenu Abragh Mohamed uvjeren je da mu je supruga umrla u sudaru automobila i to prije nekoliko godina. Njegova supruga čije ime nije spomenuo je prevezena u bolnicu gdje su strucnjaci dali mu stravicnu i mracnu prognozu i sanse za prezivljavanje su bili skroz male.

 

Mohamed se prisjetio trenutka kada je preuzeo njeno tijelo i sve je to bilo lijepo zapakirano i spušteno je u lijes. Godine 2014. određeno je njeno vječno prebivalište i tu je smjestena.

 

Prošlo je nekoliko godina tokom televizijskog programa posvećenom spajanju ponovo porodice, njihovi prijatelji su ostali zatečeni kada su videli da je tu žena i kada su pogledali jasno da je Mohamedova supruga.

 

Ona je otkrila svoj identitet i navela ime i adresu i rekla je da je bila odvojena od supruge dvije godine. Otkriće je pokrenulo niz istraživanja, i sada nikome nije jasno kako je Mohamed tajno pokopao neku zenu koja nije identifikovana. Mohamed se iznenadio kada je vidio da je to druga žena a da je njegova supruga i dalje ziva. Tacna hronologija nikome nije bila jasna.

 

Ovo je incident iz Maroka koji je izazvao dosta pažnje na svim društvenim mrežama i onda su se pokrenule razne teorije da se shvati cijeli ovaj događaj koji se desio. mNOGI SU MISLILI da je njegova supruga u tom trenutku izgubila pamcenje. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na        INSTAGRAMU          I          FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin