Dobila je ono što je zaslužila: MUŽ NA TEREN U STRANU MISIJU, A ONA U ŠVALERANCIJU

Dobila je ono što je zaslužila: MUŽ NA TEREN U STRANU MISIJU, A ONA U ŠVALERANCIJU

 

Kada birate partnera, trebate to pažljivo uraditi. Obratite pažnju na karakter te osobe i nemojte se zavaravati. Ovo je jedna priča koja pokazuje kako partner često nije osoba za koju se izdaje.

Jedan mladi vojnik je preko prijatelja upoznao jednu interesantnu djevojku. Zaljubio se u nju i počeli su se zabavljati. Poslije nekog vremena odlučili su se vjenčati.

Mladić je dobro zarađivao, a često je išao na razne misije u druge države. Zbog toga je njegova žena ostajala sama.

Prošlo je neko vrijeme, a oni su očekivali dijete. Žena je često putovala i to je vojniku bilo sumnjivo. Tješio se kako to možda radi zbog kupovine ili nečeg sličnog.

Ipak, saznao je nešto užasno. Razgovarao je s njenom porodicom i prijateljima te saznao kako ga ona svo vrijeme vara, pa čak da je bila sa preko 20 muškaraca i da to dijete nije njegovo.

Nije mu bilo lako zbog svega toga. Zato je angažovao advokata te pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Kada se dijete rodilo, urađen je DNK nalaz, iako je majka to odbijala.

Nije dobila ništa novca od njega, iako je to bio njen cilj kada se udala za njega. Dobila je ono što zaslužuje  (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin