DOBIJALA JE MILION DOLARA PO EPIZODI, A U SEBI TEŠKO PATILA: Slavna glumica krila svoje muke – Pomirila sam se s tim

erija “Prijatelji” je bila, po mišljenju mnogih, najbolji sitkom svih vremena. Svake sezone je osvajala sve više gledalaca jednostavnošću zapleta i iznenađenja, a glumci su stekli ogromnu slavu.

Međutim, mnogima od njih je deset godina snimanja donelo i velika iskušenja. Tako je i Lisa Kudrou opisala muke s kojima se borila dok je glumila omiljeni lik Febe.

Dok je u seriji delovala samouvereno i plenila šarmom, privatno se Lisa borila sa demonima dismorfije.

“Sve dok nisam videla sebe pored Dženifer Aniston i Kortni Koks, nisam imala pojma kako zapravo izgledam”, otkrila je Lisa u jednom podkastu.

 

Mislila sam da sam mršava kao motka, delovalo mi je da izgledam isto kao otac ili kao moja sestra”, priča Lisa. “Šokirala sam se kad sam videla sebe u seriji. Neverovatno je koliko fotografije mogu da vas zavaraju.”

 

Pored njenih prijateljica u seriji, Lisa je sebi izgledala “kao džin”. “Jedno vreme sam mislila da su snalažljivije s kostimima, pa sam ih vodila na moje probe. Nadala sam se da će moći da mi pomognu da prikrijem kako izgledam”, bila je očajna Lisa.

 lisa kudrou dzenifer aniston i kortni koks-min.jpg
Izvor: Youtube / Jimmy Kimmel Live

 

“Na kraju sam odlučila da se pomirim s tim kako izgledam. Takva sam kakva sam”, kaže Lisa koja danas puni 60 godina. Ona je, inače, visoka 172cm i 62kg, ali percepcija sopstvenog tela ju je dobro namučila u mladim danima. U seriji je njena popularnost neprekidno rasla, pa je honorar dostigao čak milion dolara po epizodi.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/