Dnevni horoskop za 21. jun: BIK razmišlja o privatnom biznisu, BLIZANCI neka se klone rasprava sa rodbinom

Mesec danas ulazi u znak Lava, a Sunce u Raka

 

Ovan
Sa naglašenim znakom Lava u kojem je od danas i Mesec, vaš ljubavni život biće još bogatiji. Sunce koje upravlja vašom kreativnošću po podne ulazi u znak Raka, donoseći vam podršku starijih i uticajnih osoba. Proverite vid.

Bik
Konjunkcija Meseca i asteroida Viktorija u Lavu stavlja fokus na oblast privatnog biznisa, koji dodatno podstiče Jupiter, simbol bogatstva, iz vašeg znaka. U večernjim satima, dobijate poziv za izlazak od Jarca. Pazite se u saobraćaju.

Blizanci
Ulazak Sunca u znak Raka, za vas znači šansu koja može imati povoljan uticaj na dalji tok vaše karijere i finansijski status. Naglašeno treće polje intenzivira komunikaciju preko interneta sa Lavom. Klonite se rasprava sa rođacima.

Rak
Vaš vladalac Mesec ušao je u znak Lava, a vladalac Lava u koji “pada” vaše polja novca, u Raka. Zato konkurencija neće uspeti da vas uspori na putu ka uspehu i dobićete ponudu o kojoj ste maštali. Partner izbegava rasprave. Nervoza.

Lav
Sunce i Mesec zamenili su znake kojima upravljaju, njihov uticaj je jači. Vaš vladalac Sunce ulazi u znak Raka, a vladalac Raka u Lava. Nastavljate saradnju sa vodenim znakom. Imate osećaj da vas voljena osoba ne razume. Nesanica.

Devica
Za vas nema zime kada je reč o poslu, s obzirom na naglašen uticaj vladaoca Merkura i Sunca u poljima karijere, ciljeva i planova. Mesec u 12. polju donosi vam i i emotivnu i poslovnu podršku od Riba. Izbegavajte alkohol.

Vaga
Osim sa strancima, pregovarate i o saradnji sa osobama koje će vam otvoriti vrata ka novim projektima. Sa mnoštvom planeta u 11. polju, i vi ste uz Lava, znak u trendu i mnogi bi želeli da se nađu u vašem društvu. Više šetajte.

Škorpija
Prepuno polje karijere u koje je ušao i Mesec, pogoduje sportistima, a tranzit Sunca preko Raka, odgovara Škorpijama koje planiraju neki vid stručnog usavršavanja u inostranstvu. Susret sa starom simpatijom. Nervoza.

Strelac
Ulazak Sunca u osmo polje, donosi vam mogućnosti za uvećanje zarade preko saradnje sa strancima. Aspekti vaših vladalaca, Jupitera i Neptuna, sa Mesecom, podstiču vatrene emocije prema jednom Lavu. Proverite štitnu žlezdu.

Jarac
Mada tranzit Meseca preko devetog polja u prvi plan stavlja vašu potrebu za odmorom, dobićete i priliku za proširenje saradnje sa strancima. Voljena osoba je nežnija i pažljivija i verovatno želi da vas obraduje. Više se odmarajte.

Vodolija
Pozicija Sunca koje po podne ulazi u vaše šesto polje, govori o poslovnim dogovorima koji mogu da vam donesu značajno uvećanje prihoda. Emotivni partner nije oduševljen što je u drugom planu i to će vam staviti do znanja. Izbegavajte alkohol.

Ribe
Mesec se pridružio Veneri i Marsu u Lavu što za vas uvek znači više angažovanja na poslu, naročito ako ste umetnik. Aspekti Sunca u polju ljubavi, donose vam više razumevanja od partnera, mada svađa nije isključena. Oprez za volanom.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin