Dnevni horoskop za 2. januar: Ribama zdravlje solidno, Bikovi ne treba da mešaju privatno i poslovno

OVAN

Manja unutrašnja napetost je na vrhuncu i danas imate oštre reči za saradnike. Manji problemi u poslu koje rešavate do podneva. U emotivnim odnosima bitno je da vam je udobno pa se partner pridržava vaših potreba. Imate dobro i stabilno zdravlje.

BIK
Iako biste svašta rekli jednom saradniku uspevate da se suzdržite od grubosti. Zato ste spremni da izađete malo ranije sa posla da bi ušli u običnu svakodnevnicu. Ne donosite posao u ljubavnu vezu. Polje zdravlja je bez većih tegoba.

BLIZANCI

Danas ste rob dubokih senzacija nezadovljstva na poslu. Imate suviše prepreka da završite na vrem sve obaveze. Emotivno ste strstveni i to izražavate na najbolji način. Partner uživa sa vama u romantičnom smiraju dana. Zdravlje promenljivo.

RAK

Danas se nećete rešiti poslovnih dilema ali zato su vam finasije stabilne. To je ono što će vam dovoljno ulepšati dan. Opušteni ste i danas vam niko neće pokvariti raspoloženje. Odlučili ste da kreirate dan po vašim potrebama. Zdravlje solidno.

LAV

Novac i finasije su dobri zato vas neće poremetiti povremeni manji zastoji na poslu. Razgovori koje treba da obavite tiču se nekretnina. Zato se posavetujte sa porodicom ili dobrim advokatom. Polje opšteg zdravlja nije bitno ugroženo.

DEVICA

Imate dobru priliku da se osigurate od dodatnog rizika u poslu. Iskoristite te situacije u vašu korist. Emotivno ste zadovoljni ali i dalje imate dozu nepoverenja. Vaš mozak radi trista na sat jer se mučite sumnjama. Odlično se osećate.

VAGA

Vaše odluke su dobre i nema potrebe da se plašite posledica zbog malog rizika. Jedan poslovni razgovor menja viziju vašeg napredka. Niste emotivno usamljni samo ste odlučni u poslu i karijeri pa je to ono što vas okupira. Promenljivo zdravlje.

ŠKORPIJA

Potrebni su vam realni saveti i dobra osnova budućih planova. Potražite iskusnije da vam pomognu pri odlukama. Emotivno ste budni ali nedovoljno zainteresovani za jednog Strelca.. Imajte u vidu da neke ljude ne primećujete. Zdravlje dobro.

STRELAC

Umislili ste da ste nezamenljivi a to je ono što vas iscrpljuje. Imate vremna da napravite dobar raspored u poslovnim i dnevnim obavezama. Nemojte se iscrpljivati i tuđim obavezama. Emotivno ste u harmoniji sa potrebama. Zdravlje solidno.

JARAC

Dobro ste motivisani da stvarate i kreirate zato je ovo odličan dan da probate nove strategije na poslu ili u karijeri. Ono što vas čini srećnim isto je ono što želi i vaša voljena osoba zato ste usaglašeni. Zdravlje bez većih tegoba i promena.

VODOLIJA

Tokom dana odlična komunikacija sa ljudima donosi i nove mogućnosti. Iskoristite vaš dobar talenat za medije ili marketing. Ljubavne prilike su oskudne ali je opet velika mogućnost da se pojavi jedan zanimljivi Ovan. Zdravlje sasvim dobro.

RIBE

Neko vam je dobro stao na nogu i vaše neraspoloženje i razočarenje u ljude ne pušta. Oslobodite se toksičnih ljudi koji nisu potrebni u vašoj svakodnevnici. Emotivno ste otuđeni jer ste prokupirani finasijama. Zdravlje je sasvim solidno.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin