Djevojka, koja je završila fakultet za psihologiju: IZ OSVETE PREMA BIVŠEM MOMKU “NAPAKOVALA” MU SILO*ANJE

Djevojka, koja je završila fakultet za psihologiju: IZ OSVETE PREMA BIVŠEM MOMKU “NAPAKOVALA” MU SILOVANJE

 

Danima su mediji objavljivali nevjerovatna svjedočanstva o, navodnom silovanju 29-godišnje djevojke iz Leskovca, koja je inače diploirani psiholog. Ona je prijavila da je 30. decembra prošle godine silovana u kafiću.

Prema pisanjima medija, ona je najprije tvrdila da su je u toaletu kafića u centru Niša se*sualno napala četvorica mladića, da bi u nekoliko navrata promijenila iskaz i na kraju optužila vršnjaka sa kojim se zabavljala u srednjoj školi.

“Željela je da obnovi vezu sa njim, a kada joj je on stavio do znanja da je između njih sve završeno, odlučila je da mu se osveti. Te večeri je mnogo popila, i po sopstvenom priznanju posljednjih godina je sklona alkoholu. Kada je došla kući pozvala je drugaricu iz Leskovca i svašta joj ispričala. Ta djevojka je pozvala policiju i prijavila silovanje“, navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Policija je veoma ozbiljno pristupila ovom slučaju s obzirom na to da je Leskovčanka isprva tvrdila da je žrtva grupnog silovanja.

„NajprIJe je tvrdila da su je napala četvorica, pa trojica, govorila je da je silovana u kafiću pa onda u svom stanu. Svakom od ljekara kod koga je policija vodila od ginekologa do neuropsihijatra iznosila je različite verzije. Policiji je takođe servirala nedoslijedne priče koje su se mIJenjale.

Kako ne bi ostalo ništa nejasno, provJeren je svaki njen navod, vođena je kod lJekara specijaliste, urađeni su kompletni uviđaji i u kafiću i u njenom stanu, ispitano je 20 osoba koje je pozivala, ili su bili u kafiću. Na kraju je optužila tog dvadesetdevetogodišnjeg mladića zbog koga je sve to i uradila. Policija je sa njim razgovarala, on je bio veoma saradljiv i ubjedljiv, nije postojala ni mrvica sumnje da joj je on na bilo koji način naudio“, kažu naši izvori.

Djevojka, koja je završila fakultet za psihologiju, ostala je pri svojoj priči sve do danas bez obzira na to što je jedan po jedan dokaz podrivao njenu verziju događaja. Nije bilo svjedoka koji bi potvrdili njenu priču, sudsko medicinskim pregledom nisu nađene povrede koje odgovaraju onima nastalim prilikom nastalog se*sualnog odnosa niti je policija pronašla bilo šta što bi joj išlo u korist.

„Tek kada joj je predočeno da će biti podvrgnuta poligrafskom testiranju slomila se i priznala da je sve slagala. Govorila je da dosta pije i da je taj porok doprinio ovakvom njenom ispadu koji je imao ogromne neželjene posljedice u vidu uznemirenja javnosti“, rekao je sagovornik.

Za sada nema informacija da li će protiv Leskovčanke biti podnesena krivična prijava zbog lažnog prijavljivanja. Krivični zakonik u članu 334. stav 1 navodi da “ko prijavi određeno lice da je učinilo krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti a zna dato lice nije učinilac tog djela, kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine”. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin