Djedu se osladilo: PROFESOR SMOTAO STUDENTICU, DRUGI MU JE KREŠE, ON UŽIVA!

Djedu se osladilo: PROFESOR SMOTAO STUDENTICU, DRUGI MU JE KREŠE, ON UŽIVA!

 

Burmanska studentica (20) otkrila je da se sprema za udaju za 77-godišnjeg penzionera, nakon što se “ludo zaljubila u njega” na internetu. David i Jo zajedno su 18 mjeseci i kažu da nisu samo ljubavnici, već najbolji prijatelji i srodne duše.

Još se nisu uspjeli lično sresti, s obzirom da je David u Bathu, a Jo 8000 kilometara dalje, u Mjanmaru, ratnoj zoni gdje su putovanja jako ograničena. Međutim, par se nada da će uskoro moći otputovati kako bi se upoznali i vjenčali kada Jo uspije dobiti vizu i pasoš.

 

“Nisam konvencionalni tip i uvijek sam slijedio svoje srce”, rekao je David i dodao:

 

“Kada između dvoje ljudi postoji snažna ljubav i privrženost, zašto to analizirati”?

 

Jo je na aplikaciji tražila mentora i nekoga ko bi joj finansijski mogao pomoći dok studira, a David je tražio malo flertanja na internetu. Penzioner je, naime, gledao isključivo profile mlađih djevojaka u Velikoj Britaniji.

 

“Na takvim stranicama imaš puno sreće ako uopće dobiješ odgovor u mojim godinama. Uvijek sam se osjećao mlado i uvijek sam imao mlađe partnerice. Ne mogu zamisliti da budem s nekim u svojoj starosnopj grupi, pa čak ni u 50-ima.”

 

Iako je zapravo živjela u Mjanmaru, Jo je kao svoju lokaciju navela Veliku Britaniju. Željela je da se dopadne muškarcima iz Velike Britanije kako bi joj oni mogli finansirati studije, kako i sama priznaje.

 

“Satima smo pričali i zaljubila sam se u njega jer mi je bio velika emocionalna podrška. Jako me nasmijavao i često smo razgovarali i preko telefona, bez obzira na vremensku razliku od šest i pol sati”, priznala je Joe.

 

David je nakon nekoliko mjeseci dopisivanja otkrio da se izabranica njegovog srca zapravo nalazi u Mjanmaru, ali mu to nije previše smetalo. Imponovalo mu je što joj može biti mentor i pružiti emocionalnu podršku, iako joj ne može pružiti finansijsku pomoć.

 

“Ona mi upotpunjava prazninu, ali svjestan sam da sam joj samo izlazna karta iz Mjanmara”, priznao je David.

 

On je svjestan da Jo traži i se*sualne partnere svojih godina dok god i njemu pruža zadovoljstvo.

 

“Želim je oženiti kako bi ona mogla imati određenu sigurnost. Nikad nisam želio djecu pa mi to ne igra neku ulogu, ali ako ih ona želi – ko zna”! (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin