Dječak je došao do blagajnice i šapnuo joj na uho, a ona je odmah reagirala na opasnost

Snimka nadzorne kamere prikazuje dječaka koji je došao do blagajnice i šapnuo joj nešto na uho, a ona je odmah reagirala tako što ga je spasila od otmice.

Sammy Green iz Pottstowna u Pennsylvaniji spasio se svojim brzim razmišljanjem tražeći pomoć od blagajnice u dućanu da ga nepoznata žena ne namami.

Sammy se vraćao iz škole kad mu je nepoznata žena prišla i krenula za njim. Žena je pitala Sama gdje mu je tata, cijelo vrijeme inzistirajući da poznaje Samovu obitelj i da on treba poći s njom.

U pokušaju da ga namami, čak je ponudila Samu da će mu dati sve što poželi, nadajući se da će dječak pasti u zamku.

Poručio je blagajnici da se ponaša kao da je njegova mama

Međutim, Sama je njegov otac naučio kako se ponašati u takvim situacijama. Upotrijebio je svoj bistri um i ležerno ušetao u trgovinu, došao do blagajnice i šapnuo na uho 17-godišnjakinji da se ponaša kao da mu je mama dok ga žena prati.

Hannah, blagajnica trgovine po imenu Dani Bee Funky, brzo se pomaknula naprijed i zaključala ulazna vrata trgovine, postavivši se između Sama i žene. Žena je tada otišla odatle.

“Kada smo gledali taj video, plakao sam svaki put”, rekao je Green, kad je pomislio na to da je njegov sin bio gotovo otet i kako je za dlaku pobjegao ženi.

Dani Small, vlasnica trgovine, zahvalila je Hannah na brzim akcijama i pomoći dječaku da spriječi pokušaj otmice.

“Jako sam ponosna na nju. Hannah je 17-godišnja mlada dama. Sve je napravila kako treba”, rekao je Small.

Sam je pohvaljen zbog brzog razmišljanja nakon incidenta. Što se tiče žene, njoj su ušli u trag te je primili u bolnicu radi psihičke pomoći.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/