Djeca me se stide jer sam ja BOSANKA: Sanji se srušio svijet kada je ove riječi od njih saznala! SVI SU JOJ okrenuli leđa radi supruga

Mi cemo danas da govorimo o nekim jako zanimljivim temama. PRVO govorimo o tome o zenama koje su dozivjele dosta neugodnosti jer su one Bosanke. U drugom dijelu govorimo o situaciji u kojoj su neki naši zaposleni na savremenom radu u Njemačkoj jer je u Njemačkoj banja, ili u nekim drugim zemljama.

 

Odrzavanja svih zdravih odnosa sa voljenim i dragim licima tokom cijelog zivota jako je vazno da svi dozive srecu veliku. Mnogi ljudi su nam se obratili izražavajući fizičku ali i psihičku bol radi svih problema koje imaju sa porodicom. Sada i gospođa Sanja je progovorila o porodičnoj situaciji koja se desava.

 

Ono što je nezamislivo da majka prihvati da njeno dijete koje je odraslo ne želi nikakav odnos da ima sa njom. Ovo je osjecaj otudjenosti koji se javlja inace izneanda i jednostavno se desi pogresno izgovorene rijeci. Gospođa Sanja je djeciji sram doživjela jer ona ima Bosansko porijeklo za koje je vrjerovala da je to glavni uzrok.

 

Gospođa Sanja je imala jako tezak odnos sa svojom suprugom i dobili su u vezi troje djece. U pismu nam je objasnila da je doživjela dosta toga što je neočekivano.Nije posteno da svaka žena bude zlostavljana i to verbalno i da je svjedocila zlostavljanje njene djece radi alkoholizma. Njena zrtva nije dala željene rezultate jer njena odrasla djeca nisu pokazala da prihvataju njen trud.

 

Da bi se odgojili troje djece jako je to tezak i bolan put pun izazova. Borba mog supruga sa alkoholom tada je dodala još poteskoca ali ja sam se trudila da moja djeca imaju svoje potrebe. Ali sa ponosom mogu da kažem da su sva trojica postigla uspeh dovoljan u svom životu. Iako mi je život udarao samare ja ne mogu da budem hladna i moram da budem sretna radi uspjeha djece.

 

Iako je majka sve dala njena djeca su isključila iz zuba. Ona je rekla da se jako razocarala radi svega toga jer ona nema nikakve loge kod njih. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na                  INSTAGRAMU                  I                  FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin