Dirljivo: Kupio naselje od 24 stana i poklonio ga samohranim majkama bez doma (VIDEO)

Američki aktivista, pisac i televizijska ličnost, Rik Stivs, poznat je po svojim knjigama i video zapisima sa svih krajeva zemljine kugle. Pored fenomenalnih eseja sa putovanja, poznat je i kao filantrop, koji pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

 

Jedno od njegovih „akcija“ za svaku pohvalu i dokaz velikodušnosti, bila je odluka da kupi čitavo stambeno naselje. Naravno ne sebi, već ga je nesebično poklonio majkama koje imaju djecu, ali su bez doma, prenosi N1 Hrvatska.

 

Kupio je ovaj kompleks kada se činilo da ga je vrijeme sasvim pregazilo. Preuredio ga je na prelijepoj lokaciji i odlučio da ga pokloni majkama koje se liječe od zavisnosti, ili onima koje nemaju svoj dom.

 

„Upravo sam Udruženju hrišćanskih mladih žena poklonio stambeni kompleks vrijedan 4 miliona dolara, za žene i djecu beskućnike – rekao je tada Rik Stivs i dodao da je riječ o stambenom kompleksu od 24 stambene jedinice.

 

Inače, Udruženje hrišćanskih mladih žena (YWCA) je neprofitna organizacija sa fokusom na osnaživanje, liderstvo i prava žena, mladih žena i djevojaka u više od 100 zemalja.

 

„Zamislite radost saznanja da mogu da obezbijedim jednostavan dvosoban stan za mamu i njenu djecu dok se borila da vrati svoj život na pravi put…

 

Pa puta 24. Zamislite radost pružanja osobama, koje posvećuju svoje živote da pomognu ovim ljudima kojima je potrebna ustanova da bolje obavljaju svoj posao. Za mene ovo nije bilo posebno plemenito ili saosjećajno… to je samo promišljeno korištenje mog kapitala – rekao je Rik Stivs. (RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJT

KLIKNI OVDJE        www.rbsm-serije.com

Pratite nas na          INSTAGRAMU          I       FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin