DIJETE ZA PRIMJER: Sofija umjesto izlazaka i skupih krpica bira ovce!

DIJETE ZA PRIMJER: Sofija umjesto izlazaka i skupih krpica bira ovce!

 

 

Svaki dan, ova izuzetna mlada dama skuplja svoje stvari, puni svoju torbu hranom za cijeli dan i izvodi ovce na ispašu. Zadivljujuće slike njenih poduhvata, objavljene na Fejsbuk stranici “Ljepote zavičajna i na selu”, izazvale su mnoštvo komentara.

 

Većina pojedinaca joj je izrazila podršku, ističući da ne treba da se stidi zbog svojih postupaka. Vjeruju da ona predstavlja nešto inherentno lijepo, vrlino i neokaljano u ovoj neobičnoj eri, kako navodi “Halo!” časopis.

Jedan od komentara glasi: “Draga moja, oni nikada neće imati isti nivo zdravlja, snage i pozitivne energije kao ti, a da ne spominjemo unutrašnju ljepotu kojom zračiš. Dakle, sve pohvale tebi draga moja.

 

 

O ovoj mladoj dami iznesena su brojna zapažanja, od kojih većina hvali njenu izuzetnu skromnost, marljivost i ljubaznost.

 

 

Pažljive osobe su takođe primetile Sofijine manikirane veštačke nokte, što ih je navelo da komentarišu da se ona samo pretvara da je drugačija od ostalih devojaka.

 

 

Prema riječima jednog korisnika, vaš jedinstveni pristup snimanju selfija i dodjeli na društvenim mrežama vas izdvaja od drugih.

 

 

U današnjem svijetu rijetko svjedoči mladom pojedincu koji prihvaća praksu stočarstva umjesto podlegne privlačnosti modernih pogodnosti. Pored toga, u opisu koji prati slike, naznačeno je da se prikazana devojka zove Sofia, iako su naši pokušaji da smo kontaktirali pokazali neuspešnim.

 

 

Ipak, upućujemo iskrene čestitke ovoj mladoj djevojci na njenoj odvažnoj odluci i hvale vrijednoj hrabrosti da to otvoreno priznaje.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU           I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin