Connect with us

Zanimljivost

Dijete priča o svom: PRETHODNOM ŽIVOTU KAO ŽENA

Published

on

Kada je njihov dvogodišnji sin počeo da govori o ženi Pam, roditelji su i dalje bili zadivljeni. No, dječak je kao “Pam” izvještavao sve više detalja iz svog prijašnjeg života. Majka je sada uvjerena da se njen sin preporodio.

Kad je imao dvije godine, dječak iz američkog grada Cincinnati šokirao je roditelje čudnim pričama o ženi po imenu Pam. Kako je američki izdavač “Fox” napisao, dijete u svom prethodnom životu tvrdi da je bila žena koja je poginula u požaru. Roditelji su se u početku pitali zašto ih je sin toliko fascinirao imenom, ali s vremenom je rekao sve više i više detalja.

„Rekao je stvari poput:„ Kad sam bila žena, imala sam crnu kosu “. Ili: ‘Imala sam iste minđuše kada sam bila žena’ ‘, rekla je majka. Napokon, njen sin je izvijestio kako je umro i upoznao Boga – koji ga je na kraju vratio u svoju novu porodicu na zemlji. Majka je bila zbunjena jer roditelji nisu bili religiozni niti su ikada sa djetetom razgovarali o Bogu. Na kraju krajeva, baka je prva progovorila o reinkarnaciji.

Ist Ihr Kind ein Trödler? - Mitreden: Leben mit Kind - derStandard ...

Smrt crne žene u Čikagu
“Odlučila sam ga pitati dalje”, rekla je majka američkoj televiziji. Pitala je sina da li se može sjećati njegove smrti. “Pogledao me i rekao: ‘Da, to je bio požar. Jasno je mahnuo rukom da je skočio iz kuće.” Sjetio se i grada: Chicaga. Dijete nije ni znalo gdje je Chicago. Majka je pokrenula internetsku pretragu s tim informacijama i pronašla je.

U martu 1993. godine, 30-godišnja žena po imenu Pamela, očito je ubijena u požaru kuće u Chicagu. “Pam je skočila kroz prozor u svoju smrt”, kazala je majka “Fox” svog istraživanja. Pitala je sina sjeća li se Pamine boje kože, a on je pogleda i kaže: prirodno crna. “Bilo mi je zaista zastrašujuće”, rekla je majka televizijskoj postaji. Htjela je na testiranje staviti svog sada petogodišnjeg sina.

Kontakt s kćerkom pokojnika
Zajedno sa ekipom s televizijske stanice koja je snimala slučaj za dokumentarac, majka je sinu pokazala kolaž fotografija. „Pronašla sam fotografiju Pam i ispisala je na komadu papira uz lažne slike“, rekla je. “Nisam mislio da će odabrati pravi.” Ali među svim fotografijama pokazao je na sliku Pam i rekao: “Sjećam se kako je to snimljeno.” Za majku, to je bio konačni dokaz .

Potražila je kontakt s Pamovom preživjelom kćerkom i zajedno s njom pronašla druge sličnosti između Pam i njenog sina. Ali odjednom je petogodišnjak prestao govoriti o svom prošlom životu. “Izgledalo je kao da je sve izostavio i da više nema ništa o tome da kaže”, rekla je majka za “Fox”. Međutim, roditelji žele da prenesu priču. “To je pozitivna priča o sjedinjenju i ljubavi”, rekla je majka.

(RBSM RADIO) 

Zanimljivost

IZAŠAO JE IZ STANA I VIŠE SE NIJE VRATIO: 15 godina o njemu niko ništa nije znao, a onda je usledio ŠOK!

Published

on

IZAŠAO JE IZ STANA I VIŠE SE NIJE VRATIO: 15 godina o njemu niko ništa nije znao, a onda je usledio ŠOK!

 

Svake godine javnost potrese vest o nečijem nestanku. Nekada takve priče, nažalost, imaju tragičan kraj, a neke su obavijene velom misterije, a baš takva je i ova priča.

Priča muškarca po imenu Gabrijel iz Australije je posle više od 15 godina ponovo zaintrigirala svetsku javnost. Naime, on je bio prosečan, zadovoljan porodični čovek, koji je imao suprugu i dvoje dece. Te 1987. godine je odlučio da se provoza kolima, ode do prodavnice rekavši ženi da će joj javiti kada krene kući.

 

Njegova supruga je spremila večeru, znajući da će uskoro da se vrati. Posle nekoliko sati počela je da brine, jer joj se nije javljao. Ubrzo posle toga policija je objavila da je pronašla njegov zapaljeni auto.

 

Supruga je odmah razmišljala o najgorem, ali joj je rečeno da njen muž nije pronađen u blizini. Sama je krenula u potragu za njim. Policija je u međuvremenu otkrila da je Gabrijel podigao nešto novca sa računa oko 160 km daleko od kuće.

 

To je dalo nadu porodici, a stariji policajac, koji je preuzeo slučaj, obećao je da će saznati šta se dogodilo Gabrijelu. Vreme je prolazilo, a porodica je izgubila i poslednju nadu.

 

Iako je prošlo 15 godina, slučaj nije bio zatvoren. Jedan od policajaca koji je tek stigao u stanicu bio je zaintrigiran ovim slučajem i počeo je intenzivno da traga za njim.

 

Nakon nekog vremena naleteo je na nešto što mu je privuklo pažnju. Naime, Medicinski sistem u Australiji pokazao je dokumente po kojima je Gabrijel nekoliko sati nakon što je pronađen njegov automobi, te 1987. godine imao operaciju. Otišao je u bolnicu i raspitao se o kakvoj proceduri se radilo.

 

Iako je bio ubeđen da će ga pronaći, to se nije dogodilo. U bolnici nije dobio potrebne informacije i slučaj je ponovo bio na početku.

 

Onda je policajac došao na ideju da njegovu fotografiju poslao redakciji popularne emisije koja se bavi pronalaskom nestalih osoba.

 

Redakcija je dobila desetine dojava da je muškarac viđen u blizii rodnog rada, a vlasnik jedne prodavnice, koji ga je prepoznao informisao je redakciji o tačnom mestu gde se on nalazi.

 

Policajac je stupio u kontakt sa njim, a Gabrijel je objasnio da je 15 godina bio zbunjen svojim životom i da mu se sve činilo nejasnim. Objasnio je da se ne seća nesreće, ali da zna da je bio u bolnici iz koje je pobegao. Od tada je živeo kao beskućnih, obilazeći prihvatne centre.

 

Policajac mu je pokazao fotografiju njegove porodice, a Gabrijelu je počelo polako da navire sećanje.

 

U saobraćajnoj nesreći Gabrijel je doživeo povredu glave, zbog čega je zaboravio veći deo svog života, a onda je lutao zemljom.

 

Nakon susreta sa policajcem, pozvao je suprugu telefonom i zakazao susret sa njom. Iako se ne seća velikog dela svog života, pristao je da sa porodicom ostane u kontaktu.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Zanimljivost

SAMO POGLEDAJTE IMA LI OVO NA SEBI: Jedini i najbolji trik da iizaberete SOČNU I ZRELU LUBENICU, više nikad nećete pogriješiti

Published

on

Nema osobe koja ne voli lubenicu, ali je izbor one slatke i sočne nekad prava muka. Zato se poslužite sa ova tri odlična trika, i nikada više nećete pogrešiti u odabiru:

1. Potražite žućkastu mrlju na površini lubenice

Jeste li primetili mrlju na površini lubenice? Ona predstavlja mjesto na kojoj je ista ležala na zemlji tokom dozrijevanja. Najzrelije lubenice imaju žućkastu mrlju, dok one bijele boje ili svijetlo zelene boje treba izbjegavati jer su ubrane prije nego što su dozrele. Nemojte kupovati ni lubenicu koja nema nikakvu mrlju na površini.

2. Pogledajte peteljku

Zatim obratite pažnju na peteljku. Kod sveže lubenice je peteljka zelena, a na onima koje stoje već duže vrijeme je pomalo suha i žućkasta.

3. Zvuk je presudan

Posljednji korak je test “kucanjem”. Lupnite po lubenici i obratite pažnju na zvuk – ako “zvoni” i čini vam se da malo odjekuje, gotovo je sigurno da je lubenica zrela i slatka, piše Žena Blic.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Zanimljivost

Baba sa juga Srbije ZAPREPASTILA svedočenjem: Otišla kod gatare zbog MRTVOG muža, pa se umalo ONESVESTILA

Published

on

Kako je otkrila, posle smrti njenog supruga počele su da se dešavaju čudne stvari

 

Verovanje u vampire u Srbiji postoji od vajkada. Još od starih vremena prepričavale su se priče o bliskim susretima sa (ne)mrtvim pa sve do danas. Posebno u seoskim i ruralnim sredinama, ovakvih priča ima u izobilju, dok ih je u gradu znatno manje.

 

Svako od nas je sigurno čuo istu verziju neke strašne priče više puta. I to od različitih ljudi, identična priča, ali različito mesto. U takve stvari je teško poverovati, jer je sve prevelika slučajnost i deluje kao priča za decu.

 

Međutim, jedna baka iz Rasinskog okruga je 2017. godine otkrila potpuno jezivu priču, koja se i dalje prepričava.

 

Kako je otkrila, posle smrti njenog supruga počele su da se dešavaju čudne stvari.

 

– Meni je muž umro, i ja sam čula da postoji neka gatara u vlaškom kraju koja povezuje sa mrtvima. Htela sam da vidim kako mu je tamo.

 

Kada smo stigli, žena je rekla da ja i sin sednemo i da čekamo da postavi pitanje pa da odgovorimo. Ali nakon par minuta ćutanja, žena je progovorila glasom mog pokojnog muža i rekla mi “Zašto mi nisi obukla nove pantalone kad sam odlazio, nego sad moj sin nosi te iste pantalone” – ispričala je baka, a potom i opisala kako se osećala:

 

– Zamalo se nisam onesvestila jer je moj sin stvarno nosio očeve pantalone tada – prenela je ova žena.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

July 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala