DIJETALNI NAPITAK KEJT MIDLTON: Otkrivena tajna zašto je bila VITKA i SVJEŽA već prvi dan nakon porođaja

Tokom čitave druge trudnoće, Kejt Midlton je oduševljala sve vitkom linijom, a na dan porođaja ostala je sveža i odmorna! Evo tajne…

Eliksir lepote i zdravlja je, po pisanju američkih medija, domaći sok od kelja koji Kejt Midlton pije svakog jutra.

Traganjem za njenom tajnom bave se mnogi, naročito otkako je oduševila sve besprekornim izgledom odmah po rođenju ćerke Šarlot.

Naime, Kejt je svoj eliksir lepote i energije pronašla u soku od kelja, povrću koje promeša u blenderu i dobije super zdravi zeleni napitak, piše Us Weekly. Vojvotkinja ovaj moćni sok pije svako jutro, a popila ga je i onoga jutra kad je krenula u bolnicu kako bi rodila svoje drugo dete, princezu Šarlot.

Mama Kejt priprema sama svoje eliksire u Anmer Holu, novom domu mlade kraljevske porodice, a u tajnu pripreme sokova uputila ju je sestra Pipa koja izučava nutricionizam.

U ovom skrivenom mirnom Velike Britanije (selo Anmer broji svega 63 stanovnika!) za Kejt je vrlo lako da se i sama bavi zdravom ishranom svoje porodice! “Kupuje sveže lokalne proizvode”, tvrde američki izvori.

“I to sve organsko. A princeza se ponaša normalno među lokalnim stanovništvom i niko joj ne smeta. Ljudi je puštaju da “diše” i niko ne traži da slika selfi s njom!”

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin