Connect with us

Sudbine

Dijana ostavila dečka zbog potpunog STRANCA: Kad je u posetu došla SVEKRVA, sve joj se smučilo

Published

on

Prekinula je vezu koja je trajala devet godina i nepovratno se predala novoj romansi

Dijana G. iz Zagreba tog leta je na odmor otišla s prijateljicom, jer njen dečko u “jeku” sezone nije mogao da dobije godišnji odmor.

Odsele su u apartmanu na Krku, kupale se uvek na istom mestu, imale su “svoj” kafić u kojem su pile kafu… Zapazila su ih dvojica Italijana koji su im vrlo brzo postali društvo, da bi se na kraju Dijani dogodila – fatalna ljubav.

Prekinula je vezu koja je trajala devet godina i nepovratno se predala novoj romansi. I sve je u početku izgledalo filmski srećno, dok nije puklo.

– Čim smo se upoznali osetila sam neku privlačnost prema njemu, samo što sam je danima potiskivala, ali je zato on itekako iskazivao da mu se sviđam. Jednostavno nije propustio niti jednu priliku da mi laska i čini sve da me osvoji, a meni je toliko prijalo da nisam ni shvatila kad sam probila granicu nakon koje se više nisam htela ni mogla suzdržati. Dogovorili smo se da ćemo ostati u vezi i nakon dve nedelje s njim, izgubila sam glavu – ispričala je Dijana jednom prilikom i dodala da su dani nakon povratka u Zagreb bili “živi užas”.

– Raskid s dečkom s kojim sam bila devet godina bio je nezamislivo težak. On se nije mogao pomiriti s tim, doslovno sam na kraju morala da ga teram od sebe na najgrublji mogući način – u glavi mi je tada bilo samo jedno, a to je bio Fabio. Suze, očaj, sumanuti pozivi, pozivi njegovih roditelja – ništa me se nije dotaklo, imala sam samo jedan cilj – prisetila se.

I to je prošlo, a ona putovala u Italiju, upoznala Fabijeve roditelje i sestru, on je takođe dolazio kod nje. Kilometri ih nisu nimalo udaljili i nakon godinu dana on je poslušao njenu želju da umesto u Padovi žive u Zagrebu.

– Nakon nekog vremena počela sam mu sve češće ukazivati na to da mora početi da učestvuje u kućnim poslovima, smetalo mi je jer je bivši dečko znao i skuvati, pospremiti, oprati veš. Fabio ništa od toga nije radio, ceo dan bi bio za računarom, a posle je samo govorio da je umoran. A stekao je i društvo – upoznao je s vremenom mnogo ljudi, imao i ekipu za fudbal, upisao se u teretanu. A onda je došla i moja trudnoća – rekla je Dijana i napomenula da su je od samog početka “pucali” hormoni – na najjače.

– Videla sam da stomak raste, a on sve jednako odradi, ode sa drugovima na sport, vrati se, popriča sa mnom, ali onda opet računar, svaki dan dokasno. Kad bih mu rekla da to ne ide tako, da se osećam u svemu sama i usamljena, rekao bi mi, tipično, da preterujem. Do kraja trudnoće već se u meni nagomilalo nezadovoljstvo, ali nas je dete povezalo na novi način i bila sam presrećna što sam majka. Ali, ružičaste naočare brzo su to prestale da budu – opet sam jednog dana ugledala sebe kako se lomim oko apsolutno svega, do te mere da sam pomislila da se ponaša kao da je našao novu mamu. A onda nas je svekrva i posetila… bolje da nije… – ispričala je razočarano i dodala da je i sama već bila “načeta” kad su im u posetu došli njegovi roditelji.

Dijana je utehu pronalazila jedino u detetu koje nije išlo u vrtić jer je smatrala da do treće godine to za njega nije dobro, svađe su izbijale svako malo, ali neko vreme se trudila shvatiti to kao deo života. A onda je usledio hladan tuš

– Videla sam da ni njemu nije sasvim svejedno, uvek bismo se nekako mirili, išli dalje, samo se moj negativni stav nije puno popravljao, ili se popravljao samo na mahove. I tako smo živeli do detetovih tri i po godine… A onda sam se jednog jutra probudila, dete je bilo u krevetiću, a njega nigde. Kao ni njegovih stvari – podelila je svoju potresnu ispovest Dijana koja se nada da će nekadašnja ljubav barem plaćati alimentaciju za dete.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

 

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Sudbine

POSLE 16 GODINA PRIZNAO DA JE MRZI! Usledio ŠOK OBRT, ovo ni on nije očekivao!

Published

on

POSLE 16 GODINA PRIZNAO DA JE MRZI! Usledio ŠOK OBRT, ovo ni on nije očekivao!

 

Njegova iskrena ispovest je izazvala mnogo pažnje

Mnogo puta ste slušali o ljubavi na prvi pogled, ili vatrometu obostranih emocija koje su dovele do braka.

 

Međutim, postoje i sasvim drugačije ljubavne priče…

 

Ovo je ispovest neimenovanog muškarca koji je iskreno priznao da na dan venčanja nije voleo svoju suprugu . Kako kaže, sviđala mu se fizički, ali nije to bila ljubav na prvi pogled. Ipak, kroz godine zajedničkog života neke stvari su se promenile.

 

Prošle nedelje supruga i ja smo proslavili 16 godina braka. Mnogi su nam čestitali komentarima na Fejsbuku. Skupili smo mnogo lajkova. Bio je to dobro dan proveden s našom porodicom.

 

Dok sam kasnije te večeri razmišljao o tome, prisetio sam se naše godišnjice od pre nekoliko godina. Taj dan nije bio dobar… nimalo!

 

Oboje smo bili zauzeti i bili smo pod velikim stresom. Mnogo sam radio kako bih završio neke bitne stvari na poslu, a ona je imala gomilu telefonskih poziva na koje je morala da odgovori. Sećam se da smo bili nervozni do te mere da smo se posvađali više puta tokom dana. Na kraju smo se srušili na krevet oko ponoći i za nekoliko minuta oboje čvrsto zaspali.

 

Toliko o blaženoj, romantičnoj godišnjici, zar ne? Međutim, to je pravi život. To je stvarnost.

 

Svi često pokušavamo da održmo čaroliju s početka veze tokom celog braka, ali nam pritom nedostaje vrlo važan element rasta u vezi, koji mora da se dogodi.

 

Dan vašeg venčanja je dan za slavlje. Vaš brak u godinama koje slede je ulaganje. I kad smo već kod toga, kod ulaganja, priznajem da se nisam oženio najboljom prijateljicom pre 16 godina, a nismo bili ni duboko, blaženo zaljubljeni.

 

Ja ne verujem u ljubav na prvi pogled i ne rastapam se kad na Fejsbuku vidim statuse godišnjica na kojima ljudi pišu nešto poput: “Pre toliko i toliko godina sam se udala/oženio za svog najboljeg prijatelja, ljubav mog života, stenu na kojoj stojim, vetar ispod mojih krila”.

 

Ne kažem da je sve to pogrešno. U redu je objavljivati takve stvari. Ukoliko se osećate kao da ste doživeli ljubav na prvi pogled ili ste se pre mnogo godina udali za najboljeg prijatelja, to je sasvim u redu. Nisam ciničan, iskren sam prema vama.

 

Pre 16 godina nisam se oženio svojom najboljom prijateljicom i nije bilo ljubavi na prvi pogled kad smo se upoznali. Danas, 16 godina kasnije, oženjen sam najboljom prijateljicom i osećam duboku ljubav prema njoj, poštovanje.

 

“Zašto sada?”, pitate se. Zato što je, u stvari, pre nisam dobro poznavao. Na dan našeg venčanja poznavali smo se tek 16 meseci. To nije veoma dugo!

 

Sve ovo vam govorim jer ljubav je proces i to je istina. Brak je investicija koja s vremenom raste. To je putovanje. To je nešto što raste kroz zajedničko suočavanje s iskušenjima i kroz održavanje predanosti jedno drugom.

 

I kod prijateljstva je tako. Nije trenutno, niti dostiže punu dubinu u samo nekoliko meseci ili čak nakon godinu dana. Ljubav nije odredište na koje treba doći, ljubav je putovanje koje treba nastaviti i u potpunosti mu se predati, i u dobrim i lošim vremenima.

 

Nakon 16 godina, mnogo borbi, mnogo iskustava nalik dolasku na vrh planine, nekih izuzetno teških i iscrpljujućih situacija, ali i blaženih trenutaka, mogu da kažem ovo:

“Volim svoju ženu više nego ikada pre. I mogu iskreno da priznam da mi je postala najbolja prijateljica”. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Sudbine

Dvojica braće se oženili na isti dan: MELINA PANIĆ I AMILA KARALIJA SAD SU VARKE

Published

on

Dvojica braće se oženili na isti dan: MELINA PANIĆ I AMILA KARALIJA SAD SU VARKE

 

U vremenima kada je sve manje vjenčanja, prelijepo je čuti da vjenčanja uopšte ima, a posebno kada vidimo i zajedničku želju braće da na isti dan krenu u novi život sa svojim saputnicama.

Sudbonosno “Da” u istom danu, u Fojnici su izrekli braća Kenan i Dženan Varka. Oni su odlučili da zajedno uplove u bračne vode sa svojim izabranicama Melinom Pamić i Amilom Karalija.

 

Osim što su braća organizovala zajedničko vjenčanje, zajednička je i svečana proslava u hotelu “Reumal”. Zaista, prelijepo…

 

Novopečenim mladim bračnim parovima želimo mnogo sreće, zdravlja i nafake u zajedničkom životu. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Sudbine

Užas u Mrčajevcima: “Horda” ZMIJA se okomila na bračni par sa BEBOM, jedna se krila na bizarnom mestu

Published

on

Pjevoviće je iznenadilo toliko prisustvo gmizavaca u njihovom domu, imajući u vidu da su ga tek renovirali

 

Prava agonija zadesila je mladi bračni par Pjevović kada su u svojoj kući u selu Mrčajevci, u koju su se sa bebom pre godinu dana doselili iz Beograda, ugledali nekoliko zmija.

 

Čim su ih primetili pozvali su u pomoć jedinog čoveka u Moravičkom okrugu koji im može pomoći, čuvenog i hrabrog Dejana Bisenića iz Čačka.

 

– Viđali smo ih čak kako bez ikakvog straha ulaze na glavna ulazna vrata. Nimalo prijatno iskustvo u sopstvenom domu, naročito kad imate bebu u kući.

 

Odmah smo pozvali Dejana koji čim je došao i video kakvo je stanje zamolio nas je da napustimo kuću i to na čak nekoliko dana. Tada samo shvatili da je situacija i više nego ozbiljna – priča za RINU Dušan Pjevović.

 

On dodaje da ih je iznenadila prisustnost ovih gmizavaca, jer su kuću renoviralii i sve je u njoj novo. Dvorište redovno održavaju, a poznato je da zmije se često viđaju u zapušteniim i neuslovnim objektima.

 

Nakon četiri dana, koliko je trajala Dejanova intervencija, Pjevovići su se vratili u dom ali nedugo nakon toga zateklo ih je još jedno neprijatno iznenađenje.

 

– Supruga je primetila da se nešto čudno pomera u ćošku gde se nalaze kablovi od televizora. Zatim je ugledala ogromnog smuka, dugačkog preko dva metra.

 

Jedino što ga je razlikovalo od tih kablova jesu debljina i zelenkasta boja kožice. Opet smo pozvali Dejana koji nas je spasio i od te zmije. Nadamo se da ih više nema, ali doza straha uvek postoji – izjavio je mladi suprug i otac.

 

On je unuk našeg čuvenog tekstopisca i kompozitora Obrena Pjevovića, koji je tvorac nekih najvećih i bezvremenih hitova srpske narodne muzike.

 

Dušan se sa porodicom vratio iz glavnog grada u rodno selo svog dede, želeći upravo tu da nastavi život. Opasni gmizavci ga u toj nameri sigurno neće pokolebati.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

July 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala