Devojku hteli da bace s mosta na Dušanovcu?! Sedmorica napadača pretukla brata i sestru usred Beograda

Horor u Beogradu nakon saobraćajke

 

Nakon udesa koji se dogodio juče u 17 časova na Dušanovcu u Beogradu, kod isključenja sa auto-puta, N. J. (20) i njen brat S. M. (19) su pretučeni i teško povređeni. Kako priča stric brata i sestre, njih su napala petorica muškaraca, koji su bili u “fordu” sa kojima su se sudarili pre toga.

Stric povređenih je ispričao da su i N. J. i S. M. u bolnici, kao i da im povrede nisu bezazlene. Sve se odvilo tokom jučerašnjeg dana, kod isključenja za Dušanovac, kada su se nakon udesa, učesnici saobraćajke potukli.

On je objasnio da je svemu prethodilo to što je “ford” udario u “audi” njegovih rođaka velikom brzinom. Ispričao je da ih je “ford” udario od nazad, nakon čega su pokušali da pobegnu.

“Tukli su ih pesnicama i palicama”

– Nakon što su ih udarili automobilom, odmah su krenuli da beže sa lica mesta, a onda su moj bratanac i bratanica krenuli kolima da ih prate, pa su ih sustigli na jednom od semafora i tu su izašli da uslikaju auto i tablice, ne bi li imali neki dokaz za štetu koju su im naneli prilikom udarca. Prilikom njihovog izlaska iz auta i slikanja tablica, petorica momaka iz tog “forda” počeli su da izlaze i da tuku mog bratanca i bratanicu, kako pesnicama tako i palicama koje su izvukli iz auta – priča zabrinuti stric.

Kako je on dalje naveo, u celoj toj drami, naišlo je još jedno vozilo iz kojeg su izašla dva momka, koji su se pridružili tuči.

Devojku pokušali da bace sa mosta?!

– I oni su počeli da ih tuku i da ih šutiraju, a u jednom momentu su čak povukli moju bratanicu i hteli da je bace sa mosta – priča on.

On je ispričao da je radnik obližnjeg restorana spasio devojku, uspeo je da smiri situaciju i otera napadače.

Na lice mesta došla je policija i Hitna pomoć koja ih je prevezla na VMA gde su im ustanovljene teške telesne povrede.

Mladić i devojka su od jakih udaraca zadobili potres mozga, otečenu slezinu od šutiranja i velike povrede vrata i glave, a trenutno se još uvek nalaze u bolnici na VMA.

Prema nezvaničnim informacijama, još uvek nisu identifikovani muškarci koji su napali brata i sestru.

Takođe, kako se navodi, vozilo “audi A3” koje su vozili brat i sestra tokom sudara, potpuno je uništeno, izbušene su im gume, polupana šoferka, kao i retrovizori.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin