DEVOJKE OTKRIVAJU RAZLOGE ZAŠTO IH PRIVLAČE STARIJI MUŠKARCI: Zbog ovoga ih biraju češće nego svoje vršnjake

0

Postoji široko rasprostranjeno mišljenje da stariji muškarci nisu više privlačni mladim ženama. Međutim, nedavna anketa sprovedena u Americi pokazala je nešto sasvim drugačije – čak 65 odsto devojaka preferira starije muškarce. Ali šta tačno privlači ove mlade žene kod starijih, sedih i proćelavih muškaraca

 

Razumevanje i iskustvo

Jedno od objašnjenja je to što stariji muškarci imaju više iskustva u životu, što znači da se bolje razumeju u mnoge stvari. Ovo može biti veoma privlačno mladim ženama koje traže partnera sa kojim mogu da razgovaraju o različitim temama i da se osećaju razumljeno.

Stabilnost i samopouzdanje

Finansijska stabilnost takođe igra značajnu ulogu. Stariji muškarci obično su već uspostavili svoju karijeru i finansijski su stabilniji od mlađih muškaraca. Ovo može pružiti mladim ženama osećaj sigurnosti i stabilnosti u vezi.

Bolji za brak

Neki odgovori devojaka u anketi isticali su da smatraju starije muškarce boljim kandidatima za brak. Veruju da stariji muškarci imaju veću zrelost i spremnost za ozbiljniju vezu, što ih čini poželjnijim partnerima za dugoročnu vezu.

NE PROPUSTITE:  SAČUVAJTE OVAJ TEKST i pročitajte ga kad osećate da vas guše negativne misli (ČITANJE 2 MIN, MUDROST ZAUVEK)

Osnažujući odnos

Takođe, mnoge mlade žene istakle su da stariji muškarci nemaju problem da pomognu u kućnim poslovima, što može doprineti osećaju ravnopravnosti i podrške u vezi.

Uprkos uobičajenom stereotipu, činjenice govore drugačije. Stariji muškarci imaju svoje adute koji ih čine veoma privlačnim za mlade žene. Njihovo iskustvo, stabilnost, podrška i razumevanje čine ih poželjnim partnerima, a ova anketa samo je potvrdila da godine nisu prepreka za ljubav i privlačnost.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU      I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *