Devojka ZADOVOLJAVALA momka nasred utakmice: ŠOK snimak zbog kog bi mogli da završe u zatvoru (VIDEO)

Bizaran incident dogodio se na bejzbol utakmici u SAD, dok su na terenu igrali Ouklend Atletiks i Sijetl Marinersi. Ovaj meč poslužio je navijačima koji su sedeli na polupraznom stadionu da u potpunosti skrenu pažnju sa dešavanja na terenu…

Po snimku koji kruži društvenim mrežama, čini se da je dvoje navijača domaćeg tima upražnjavalo oralni s*ks na polupraznom “RingCentral Coliseum” stadionu. Ipak, njihov intiman trenutak uhvatio je navijač sa druge tribine.

O ovom incidentu je ubrzo obaveštena policija, ali oni nisu imali vremena da reaguju. Sve se završilo veoma brzo, a policajci su dojavu dobili tek nakon što je meč završen. Ipak, postupak će biti pokrenut. Ukoliko se ispostavi da je ovo stvarno bilo ometanja javnog reda i mira, par koji je uživao na tribini mogao bi da plati kaznu u visini 1.000 dolara ili čak da se nađe iza rešetaka na šest meseci.

Što se tiče meča, Ouklend je savladao Sijetl 5:3, ali je prvom planu bio ovaj događaj sa tribine. Klubovi se za sada nisu oglašavali o dešavanjima sa meča.

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin