DEVOJKA SVAKI PUT ZAPOČINJE SVAĐU ZATO ŠTO GA JE UHVATILA DA GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE: Međutim, ono što ona radi je mnogo gore!

Poruke koje joj šalje bivši muž su veoma zabrinjavajuće, ali po njenom mišljenju to nije bitno.

 

Jedan muškarac našao se u nezavidnoj situaciji kada ga je partnerka zatekla da gleda filmove za odrasle, pa mu je to više puta “natrljala na nos”, dok je ono što je ona radila bilo mnogo gore.

 Imam 34 godine i prošle godine sam putem sajtova za upoznavanje upoznao devojku. Ona je moje godište i navodno je i dalje u braku. Međutim, partner joj je bio nasilan i ostavila ga je, ali kaže da ne može sebi da priušti zdravstveno osiguranje koje joj je neophodno, pa se zbog toga nije sudski razvela, već se samo iselila iz kuće – započinje priču ovaj muškarac, a o tome je pisao i San.

Ovaj muškarac je dugo bio bez partnerke, pa ne smatra da je potpuno normalno što se ponejad opusti uz filmove za odrasle.

– Filmove za odrasle sam oduvek gledao i ne smatram da je to nešto strašno. Tačno je da sam sada u vezi i da sam počeo da živim sa njom, ali ono što je ona uradila je mnogo gore – kaže ovaj muškarac.

Ona se i dalje dopisuje sa bivšim mužem sa kojim nema raščišćene odnose.

 

– Jedne večeri joj je stigla poruka od bivšeg muža. Sedela je pored mene kada je otvorila poruku i tu je bila eksplicitna fotografija njegove “muškosti”. Bio sam zapanjen. Nastavila je da se dopisuje sa njim, navodno u polusvađi, ali kao da ja nisam prisutan. Veoma me je zabolelo što nije blokirala bivšeg ukoliko zna da ume da joj pošalje poruke takvog sadržaja i očigledno da imaju nerajzašnjen odnos.

Vrhunac svega je što se ona naljutila na mene kada me je zatekla da gledam filmove za odrasle na telefonu, a činjenicu da joj je bivši slao nage fotografije je navodno zaboravila – požalio se ovaj čovek na internetu.

Ubrzo su usledili komentari vezani za njihov ljubavni odnos.

 

– Vas dvoje ste tek započeli zajednički život, poznajete se svega nekoliko meseci, a već ste u velikoj svađi i optužujete jedno drugo za mnoge stvari, a to ne sluti na dobro.

– Činjenica da je vaša devojka dobila eksplicitne slike od bivšeg znače da on ima dovoljno smelosti da joj pošalje tako nešto, plus ona nije zvanično razvedena, možda je zdravstveno osiguranje samo izgovor.

– Za početak morate da budete u potpunosti iskreni jedno prema drugome, inače vam se ne smeši sjajna budućnost – bili su samo neki od komentara. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE            www.rbsm-serije.com

Pratite nas na           INSTAGRAMU          I       FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin