DEVOJKA STIGLA NA MATURU U kovčegu …

Tijekom zrelosti većina se djevojaka odlučuje za svečane večernje haljine, dečki za elegantnu odjeću, ali uvijek ima nekoliko pojedinaca koji, recimo, tako, “grle kreativnost” u odijevanju.

 

Abby, jedna od djevojaka, privukla je značajnu pažnju na dodjeli i brzo je postala TikTok zvijezda kada je njezin video prikupio više od 1,9 miliona pregleda za samo četiri dana postavljanja.

 

Drugim riječima, zabava svjedoči nekonvencionalnu dolasku maturu koja je cijelu godinu pažljivo planirala svoj ulazak u koferu.

 

Ukrašena u crnoj čipkastoj haljini stegnutoj korzetom, u kombinaciji s crnim čizmama, naglašenim ogrlicom, brojnim prstenjem, te upotpunjena upečatljivom šminkom ukrašenom grimiznim ružama, dala je zadivljujući modni izričaj.

 

Po uzoru na glumicu Jennu Ortegu iz televizijske serije “Srijeda”, graciozno se smjestila u lijes, prekriživši ruke dok je ležala.

Tokom izvedbe, glumica s gotičkim štihom ušla je u elegantnu crnoj limuzini, gdje su joj potom pomogli otac i brat dok su dizali iz lijesa.

Mnogi su joj u komentarima čestitali na hrabrosti i proglasili je kraljicom mature, a fotografije možete pogledati ovdje .(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin