DEVOJKA SAMA ODGAJA PETERO BRAĆA I SESTARA: NISAM HTELA DA IM BILO ŠTA FALI NAKON SMRTI RODITELJA

0

Već četiri godine je roditelj svojoj mlađoj braći i sestrama

 

 

 

Ova djevojka još od 17. godine samostalno podiže mlađu braću i sestre nakon što su izgubili oba roditelja od agresivnih vrsta raka.

 

Danas 21-godišnja Samantha Rodriguez već četiri godine je roditelj svojoj mlađoj braći i sestrama koje odgaja u Orlandu na Floridi.

 

Samantha se samostalno rasol o šesnaestogodišnjoj Milagrosu, petnaestogodišnjoj Brendi, dvanaestogodišnjem Michaelu, devetogodišnjoj Belli i sedmogodišnjoj Destiny.

 

– Kada su roditelji umrli imala sam 17 godina. Oni su još uvijek bili djeca i netko se morao brinuti o njima.

 

Njihova majka Lisa Smith 2013. godine oboljela je od agresivnog raka grlića maternice, a samo tri godine nakon toga njihov otac Aleksander obolio je od limfoma i ubrzo preminuo.

 

Devojka je ozbiljno shvatila ulogu staratelja

 

Tada je Samantha ozbiljno shvatila svoju ulogu staratelja, redovno vodi u školu, kod liječnika i na sportskim aktivnostima.

 

 

Ova djevojka sama odgaja petero braća i sestara

 

 

 

Ujedno im pomaže i oko domaćeg zadaća, a nekako nalazi vrijeme i da studira dok ujedno radi kao konobarica kako bi izdržavala obitelj.

 

Želim biti poput svoje majke

 

– Naslijedila sam mnogo snage od svoje majke. Provodila sam mnogo vremena s njom i zato kada smo izgubili sam znala da u svakom smislu te riječi želim biti kao ona. – rekla je.

 

U vrijeme kada se majka razboljela, Samantha je završila školu kako bi se brinula o njoj, ali na obrazovanje ipak nije zaboravila, pa je prije nekoliko godina dobila i diplomu.

 

– Kada sam shvatila da želim da moja braća i sestre postanu uspješni ljudi kada odrastu, shvatila sam kako se moram vratiti u školu i biti im primjer. Vrlo sam sretna, oni me zapravo čine sretnom jer su moja obitelj i ništa mi nije teško. – zaključila je ova hrabra djevojka u razgovoru za  ABC News .(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:              INSTAGRAMU                I              FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *