DEVOJKA ME OSTAVILA JER SAM PREVIŠE OBDAREN: Muškarac na mukama, potražio pomoć stručnjaka

Momak je upitao savetnicu za odnose da li je moguće da postoji problem “prevelikog polnog organa”.

 

Jedan mladić se obratio savetnicima na internet forumu zbog problema koji ga muči podjednako kao i njegovu sada već bivšu devojku. Naime, on tvrdi da je toliko obdaren da je to dovelo do problema u njihovoj  vezi.

–  Imam 26 godina, a moja bivša devojka 25. Raskinula je sa mnom zbog veličine mog polnog organa. Iako smo imali odličnu vezu koja je trajala sedam meseci, naš se*sualni život joj je uvek bio problem. Znam da je prosječna veličina muškog polnog organa oko 12-15 cm.

Međutim, moj je bar 25 cm. Znam da je znatno veći od prosečnih veličina i da je to uvek predstavljalo problem. Svaki put kada bismo imali odnos, to bi joj nanosilo bol, a bol bi trajao satima nakon toga. Tako da to nije pričinjavalo zadovoljstvo više nije meni ni njoj  – započeo je on svoj ispovest, ao tome je pisao i San.

Iako su pokušavali pronaći rješenje kroz različite maziva i položaje, ništa nije pomagalo.

–  Na kraju, devojka je počela da izbegava se*s. Kad god bismo imali odnos pokušavala bi da se pravi da je sve u redu, ali po njenom izrazu lica bih primetio da ne uživa i da je boli. Naravno, pokušao sam uvek da je zadovoljim na druge načine, ali to nikada nije bilo dovoljno.

Konačno, saopštila mi je da više ne može da izdrži i raskinula je sa mnom. Do tada sam mislio da imam sreću što sam prirodno obdaren, dok sada više uopšte ne mislim tako  – požalio se on.

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na   INSTAGRAMU  I      FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin