Devojčicu SILO*ALA dvojica komšija, pa pokušala da se ub*je, ali ovo nije očekivala da će se desiti (VIDEO)

Devojčicu SILOVALA dvojica komšija, pa pokušala da se ubije, ali ovo nije očekivala da će se desiti

 

Šesnaestogodišnja devojčica iz indijske Goe silovana je u komšiluku nakon čega je pokušala da se ubije.

 

Nakon što se popela na vrh obližnje zgrade i pred nekoliko unezverenih prolaznika skočila je na beton. Oni su još dok je stajala na krovu pozvali policiju i hitnu pomoć, pa je akcija spasavanja bila uspešna.

 

Osim polomljene noge i ruke, kao i naprslih rebara, devojčica nije bila na drugi način povređena. Ipak, u bolnici je isprva izrazila revolt što je ostala živa, da bi se tek kasnije u trezvenijem stanju zahvalila svima na pomoći.

 

Silovanje se dogodilo kada je devojčicu na ulici primetio jedan od komšija koji ju je pozvao u automobil kako bi je prevezao do mesta ka kojem se uputila.

 

Ona je tom prilikom napravila početničku grešku verujući čoveku koga je znala samo iz viđenja u kraju. Napasnik je potom u automobil primio svog prijatelja i oni su odvezli devojčicu u obližnju šumu gde su se iživljavali nad njom i silovali je.

 

Kad se vratila kući, rekla je roditeljima šta se dogodilo a oni su alarmirali policiju. Narednog dana rešila je da, dok je bila sama u kući, sebi i presudi, pa se popela na krov zgrade.

 

U bolnici je dobila informaciju da su silovatelji locirani i uhapšeni, te da će po kratkom postupku biti i izvedeni pred sud.

 

– Devojčica je u zapanjujuće dobrom stanju ako se uzme u obzir kroz šta je prošla u poslednjih nekoliko dana – rekli su doktori bolnice u Goi, prenosi Times of India.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin