Devojčicu (7) izujedao PIT BUL u Prijepolju, sad se oglasio njen otac: Vlasnik psa izneo ŠOKANTNE tvrdnje

Radi se na utvrđivanju dokaza, kako je došlo do toga da se pas bez korpe i povoca nađe na ulici i napadne dete

 

Devojčica (7) iz Prijepolja koju je pre nekoliko dana u blizini kuće u kojoj živi napao razjareni pit bul, otpuštena je na kućno lečenje, ali prema rečima njenog oca dete i dalje ima traume, slabo spava i slabo jede.

 

– Dete je konačno izašlo kući, važno je samo da je živa i zdrava. Mi smo slučaj prepustili advokatima, ali su do nas došle informacije da je vlasnik psa negirao da je životinja njegova navodeći da je u pitanju pas lutalica – kaže otac devojčice.

 

On ističe da je zbog te informacije ostao u šoku, jer čitavo naselje je upoznato sa činjenicom da je pit bul koji je napao njegovu sedmogodišnju ćerkicu vlasnički pas, kao i da su do sada bezbroj puta urgirali na mladića da pit bula ne pušta na ulicu bez povoca i korpe.

 

– Mnogi u ulici su bili u strahu upravo od tog psa, kad god smo apelovali na vlasnika da povede računa, on se oglušivao na te molbe. Verujem u državne organe da će rasvetliti ovaj događaj – ističe otac devojčice.

 

PITBUL izujedao devojčicu (7) u Prijepolju: Dete izbeglo SMRT zbog poteza oca – UPOZORAVAO je na ovo

Prijepoljska policija i tužilaštvo rade na utvrđivanju dokaza, kako je došlo do toga da se pas bez korpe i povoca nađe na ulici i napadne dete. Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik psa je u izjavi policiji negirao da poseduje krvoločnu životinju i tvrdio da pit bul nije njegov, već da je reč o psu lutalici.

 

Međutim, ovu tvrdnju opovrgavaju sigurnosne kamere koje su snimile čoveka kako iz svog dvorišta uklanja boks.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin