Devojčicu (2) u AGONIJI doveli kod dr Tatjane u zadnjem trenutku: Stavila je to u usta i OPALILA

Igra dvogodišnje devojčice iz ruskog Čeljabinska umalo se završila tragedijom. Dete je u kući pronašlo heftalicu za drvo, a njeni roditelji nisu ni primetili da ju je uzela. Ona je novu “igračku” odmah stavila u usta i pritisla okidač.

Šiljata klemerica joj se zaglavila u sluzokožu između grkljana i jednjaka. Devojčica je bez prestanka plakala od bolova, ali nije mogla da objasni šta se dogodilo. Njene roditelje je uhvatila panika i odveli su je u bolnicu. Sumnjali su da joj je u grlu strano telo, piše kp.ru.

Na odeljenju Hitne pomoći lekari su odmah započeli zahvat, da bi nekoliko minuta kasnije endoskopom izvadili municiju heftalice.

– Municija heftalice će zauzeti svoje mesto u našoj kolekciji predmeta koji nikada ne bi trebalo da budu u rukama, a pogotovo ustima dece. Nažalost, ova kolekcija nastavlja da raste svakim danom.

Dakle, potrebno je još jednom podsetiti: ne ostavljajte malu decu samu ili sa nešto starijim sestrama i braćom koji mogu da ih „nahrane” nečim nepoželjnim igrajući se. Samo kontrola i pažnja će pomoći da se izbegne tragedija – kazala je medijima šefica odeljenja endoskopije dr Tatjana Leščeva.

Inače, ona je bila ta koja je izvadila opasni komad metala iz grla devojčice.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin