Devojčica je postala majka sa samo 5 godina – Svi se pitali kako je to moguće, a sada otkrivena JEZIVA ISTINA!

Njeno ime je Lina Medina a ona je peruanska djevojčica koja je postala najmlađa majka na svijetu i sve se to dešava u maju 1939. godine a ona je tada bila u sedmom mjesecu trudnoće i zdravog sina je rodila pomoć carskog reza.

 

Njena trudnoća izazvala je veliki sok kod roditelja najprije iako i medicinska zajednica i javnost bili su u velikoj nevjerici. Rođena je u jednom jako siromašnom selu u Peruu a Lina je tada bila jedno od devetero djece od svojih roditelja.

 

Doktorica Edmundo Eskomel koji je tada vodio slučaj Line Medine je prijavio da je Lina svoju prvu menstruaciju imala jako rano u samo osam mjeseci ili kako su neki drugi izvori rekli tri godine. Ispitivanjem njenog slučaja pokazalo se da ima razvijene grudi da su joj kukovi siri od prosjeka.

 

Lina je rodila zdravog dječaka kojem je tada dala ime Gerardo a onda se vraćala sa svojom porodicom u selu u kojem je odrasla a on je odrastao tako što je vjerovao da mu je Lina starja sestra. Kasnije tokom života rađa i drugo dijete.

 

Sudbina Line i njena porodica i dalje je bila predmet radoznalosti ali porodica je živjela mirno daleko od javnosti i izbjegla ih je.

 

Slučaj Line ostaje velika misterija jer se ne zna ko je otac djeteta. Iako Lina nikada nije identifikovala postojale su razne spekulacije i teorije o svemu tome. Njen otac Tiburelo bio je osumnjičen i kratko uhapsen radi sumnje da je on silovao kcerku ali sve je to odbačeno radi nedostatka dokaza.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na                       INSTAGRAMU                       I                       FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)