Devojčica Anđela osvojila je preko 200 medalja, a živi u stravičnim uslovima: Nema toalet, u kući se greje jedna prostorija, a meč je IZGUBILA ZBOG GLADI!

Anđela Milojević (12) iz mesta Donji Katun kod Kruševca osvajačica je preko 200 medalja na takmičenju iz karatea.

Na prvi pogled Anđela je uspešna devojčica pred kojom je blistava sportska budućnost, međutim, da uspeh ne dolazi lako svedoči i težak život mlade šampionke, čija se porodica bori sa velikim siromaštvom.

Na treninge putuje auto-stopom, a kako kaže vremenski uslovi i nemogućnost oca da je vozi nikako je ne sprečavaju da se pojavi na treningu.

– Stanu mi neki iz drugog sela, poznaju mog oca – priča mala šampionka.

U trošnoj i oronuloj kući u kojoj živi porodica Milojević čitava jedna soba posvećena je Anđelinim diplomama i medaljama, a kako devojčica ne prestaje da ih osvaja, prostora je počelo i da nedostaje Sa šest godina osvojila je prvu, bronzanu medalju, sa takmičenja u Nišu, a kako kaže do danas joj je ta medalja omiljena.

– Majka je videla na fejsbuku moju komšijku Nenu, koja živi preko puta mene i da je njena ćerka trenirala karate. Tako sam i ja počela. Bila sam u Varvarinu kada je i moj trener Lazar počeo da trenira decu – kaže mala Anđela.

Anđela živi sa braćom, roditeljima i dekom koji je nepokretan. Kuća u kojoj žive sagrađena je četrdesetih godina i u veoma lošem je stanju. Jedini prihod koji ima ova porodica obezbeđuje majka Tatjana, koja radi u hladnjači.

– Dešavalo se da nemamo novca da spremimo hranu. Uzajmim se, pitam koleginicu da mi pozajme do plate. Snađem se, pozajmim, pa vratim. Jednom kad je Anđela išla na takmičenje, nismo imali novac. Imala je šta da jede ovde kuvano, ali tamo gde je trenirala nije imala da kupi. Suprug je bio sa njom i nije treneru rekao da dete nije jelo i onda je izgubila, nije imala snage – priča majka kroz suze.

Karatistkinja Anđela Milojević živi u teškom siromaštvu

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin