DEVOJČICA (5) OTETA?! Igrala se u dvorištu pa NESTALA BEZ TRAGA – potresni apeli kruže društvenim mrežama (FOTO)

Majka je rekla da deteta nije bilo nigde kada se vratila sa posla. Kako prenose italijanski mediji, devojčica je u trenutku nestanka nosila belu košulju i ljubičaste pantalone.

Roditelji su podneli prijavu i počela je potraga u kojoj učestvuju karabinjeri, vatrogasci, pseće jedinice Arme i grupe volontera koje organizuje peruanska zajednica.

Mnogi apeli su pokrenuti na društvenim mrežama. Kako se navodi, devojčica je nestala dok se igrala sa decom u dvorištu nekadašnjeg hotela Astor, zgrade u kojoj žive brojne porodice.

Nestanku prethodila svađa sa vršnjacima

Majka je bila na poslu, kada se vratila nije je zatekla, a prema nekim svedocima devojčica se svađala sa nekim vršnjacima pre nego što je nestala, prenosi unionesarda.it.

Potraga je nastavljena tokom cele noći i celog jutra, nažalost bezuspešno. Karabinjeri su više puta proveravali zgradu i okolne ulice. Neki stanari su odbili da otvore vrata svojih soba i nisu pomogli.

Ostaje da se analizom slika koje su snimile kamere u okolini utvrdi da li se devojčica udaljila od zgrade. Sve hipoteze su otvorene, pa i ona o otmici, kažu istražitelji.

Nakon Katinog nestanka, njena majka je pokušala da izvrši samoubistvo. Ona je odvedena je u bolnicu i sada je u stabilnom stanju. Nakon što je saznala da joj je ćerka nestala, ona je obilazila komšiluk vičući ime svoje ćerke.

– Prošlo je previše sati, a ja ništa ne znam. Vratila sam se sa posla, a nje nije bilo – dodala je.

U razgovoru sa novinarima, žena se priseća svađe koja se nedavno dogodila „sa porodicom na trećem spratu iste zgrade jer su pravili previše buke“, a zatim i napada koji se dogodio u istoj zgradi.

Komšija je rekao da se „devojčica igrala sa njegovom ćerkom“.

– Znam da su se posvađali i moja devojčica je ušla u kuću. Poslao sam je u sobu, mislio sam da je druga devojčica sa porodicom, mislim da je bila sa bratom – dodao je.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin