Connect with us

Uncategorized

Devojčica (5) igrala ŽMURKE u leglu ZMIJA: Kada su je pronašli bilo je kasno, iznosili su ih u džakovima

Published

on

Petogodišnja devojčica iz Indije umrla je nakon što ju je ujela zmija dok se igrala žmurke.

Dete se igralo u kući svog oca u gradu Biharu, kada ju je napala smrtonosna otrovnica. Ona je hitno prevezena u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da je spasu i ona je ubrzo preminula.

Četrdeset zmija je otkriveno na porodičnom imanju nakon tragedije, piše lokalni mediji, prenosi Miror.

Zmije su sakupljene u vreće i kontejnere kako bi bile uklonjene, a veliki broj meštana se okupio da gleda.

Zmije su zatim, navodno puštene u obližnju šumu.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Uncategorized

LESKOVCANKA 43) nafatala SIROTOG JOVU preko INTERNETA pa MU REKLA DA JE NOSECA sa njime – KAD je GINEKOLOG RASIRIO NOGE i pogledao JADNI JOVICA zamalo “BACIO KASIKU”

Published

on

Leskovčanka Snežana J. (43) koja je ubijedila nevjenčanog supruga da je trudna, a kasnije izlažirala i smrt bebe, na sve načine je pokušala je da ga uvjeri da je u drugom stanju. Zato je sa interneta skinula fotografije beba koje mu je slala, uz pojedinosti poput težine i dužine.

Bizaran slučaj prevare sa juga Srbije otkriven je kada je Jovan Atanasković (49) iz Toponice kod Žitorađe otvorio dušu i požalio se da je nevjenčana supruga koju je 2018. godine upoznao preko Fejsbuka, prodala bebu nakon porođaja.

– Trebalo bi da je ostala trudna u novembru 2019. godine i termin joj je bio kraj jula, kako mi je rekla. Svi vrijeme sam bio pored nje, mazio stomak koji je rastao i 16. jula sam je odvezao u Leskovac, gdje je ona, kako mi je rekla, u privatnoj klinici pratila trudnoću. To je kuća njenog pokojnog supruga u kojoj joj živi jedan od dvojice sinova i nikada nisam ušao, već uvijek kada je išla ostavljao sam je kraj kapije. Svaki dan smo se čuli i 20. jula mi je rekla da se porodila, da smo dobili djevojčicu tešku 3.400 grama i dugu 58 centimetara – priča Jovan koji još uvijek ne vjeruje šta ga je snašlo.

Želeći da ga ubijedi u bizarnu laž da se porodila, Snežana mu je pisala poruke o njihovoj kćerki, pa čak i slala fotografije drugih beba! Atanasković je reporterima “Kurira” pokazao prepisku na kojoj se vidi fotografije bebe u krevecu uz opis: “Spava sad.” Na to joj je Jovan odgovara da je medena, a onda njemu: “Malecko”.

Zatim slijedi dopisivanje u vezi imena djeteta.

“Jel ujka rekao ime?”, pita Jovan na šta mu Snežana odgovara: “Sad me zvao. Jovana”.

On joj uz emotikon srca odgovara je baš lijepo (ime), a ona njemu:

“Lijepo, zajedno slave imendan”.

U drugoj prepisci Snežana postaje još bizarnija, pa ulazi u detalje o zdravstvenom stanju djeteta. Na pitanje kako je, odgovara sa:

“Ja nisam dobro, imam temperaturu. Sad će da dođe moja doktorka da vidi šta se dešava. Izgubih snagu”.

Zatim se, nekoliko sati kasnije, prepiska nastavlja pitanjem:

“Ujno kako si, jel ti spala temperatura, jel ti bila doktorka”, na šta Snežana odgovara:

“Jeste, dala mu je doktorka neki prašak. Tu je, radili su nam nalaz na koronu, trebao je (da stigne) za 45 minuta do sat vremena, ali još nije gotov”.

Osoba sa kojom se dopisuje je pita da kako se osjeća i da li joj donose bebu, na šta ona odgovara:

“Bila danas na kratko. Malo iscrpljeno. Tu je, dijeli nas paravan samo.”

Zatim joj ista osoba narednog dana šalje poruku u kojoj je pita kako su ona i beba, a onda odgovara:

“Ja ležim, vadili su nam krv opet. Čekam pedijatra da pregleda Joku. Plače nonstop, pije mleko, sisa i opet plakanje”. Žali se takođe kako su joj izgubili rezultate testa na korona virus, te da je užasno i da jedva čeka da izađe.

Fotografija bebe koju je slala Jovanu, kao i komšinici, skinuta je sa interneta, a on je tu sliku pokazao i matičaru u Leskovcu, koji je na osnovu broja narukvice bebe 254 posumnjao da je fotografija lažna jer je krajem jula u leskovačkom porodilištu već bilo rođeno više od 800 beba.

Nesretni Atanasković je, vjerujući da je postao otac, dva dana slavio sa kumom, a kada mu je rekla da je beba preminula bio je, kaže, slomljen.

– Ona je plakala, pa sam je tešio i na kraju dovezao kući. Imala je krvarenje, a i rekla mi je da joj curi mlijeko – nastavlja Jovan.

I možda bi sve tako prošlo da rodbina nije posumnjala, pa je na kraju na njihov nagovor Jovan otišao u leskovačku matičnu službu, gdje je saznao da se ona uopšte nije porodila!

– Tada je još uvijek tvrdila da je beba preminula, a onda kada sam rekao da ću da je prijavim u policiju, rekla mi je da nikada i nije bila trudna. To me je tek šokiralo, jer ja sam živio sa njom i valjda znam šta je trudna žena. Pred navodni porođaj uopšte nije mogla da se savije, ja sam je obuvao – siguran je Jovan.

Nekoliko dana nakon Jovana, priliku da javnosti u Srbiji ispriča svoju stranu priče dobila je i Snežana. Ona je reporterima ispričala da osjeća krivicu jer je svojim lažima napravila velike probleme, ali ističe da je to učinila iz – ljubavi!

– Mnogo je želio da dobijemo dijete. Sada me tjera da priznam da sam našu bebu dala mom bratu koji nema djece ili da sam je prodala. Moji pokušaji da ga uvjerim u to da porođaja nije ni bilo završili su se bezuspješno, pa je sve dospjelo do policije i tužilaštva – ispričala je Leskovčanka.

Objasnila je da je imala ginekološke probleme zbog kojih joj je fizički rastao stomak, ali da je prećutala kada je saznala da je bila trudna. Ipak, tvrdi da bebu nije prodala i da za sve ima nalaze od ljekara kod kog je u tom periodu išla zbog drugih zdravstvenih problema.

U leskovačkom Višem tužilaštvu je rečeno za “Novosti” da su po prijavi od 19. avgusta, u pretkrivičnom postupku preduzeli više dokaznih radnji radi provjere osnovanosti navoda Jovana Atanaskovića i da će nakon njegovog i ispitivanja Snežane J., koje je već zakazano, donijeti odluku o daljem postupanju.  (RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

Uncategorized

MALOLETNIK SILOVAO OVCU pa STRINU I DALJE DIVLJA! Forenzičari pokušavali da DOĐU DO ISTINE – OVCA lipsala

Published

on

Ovaj nemili incident je izazvao lavinu komentara u selu, a većina meštana optužila je B. K. da laže.

– Više javno tužilaštvo u Čačku me je povodom krivične prijave koju je podnela B. K. obavestilo da je tražilo da Nacionalni centar za kriminalistiku u Beogradu uporedi tragove i utvrdi šta se dogodilo. Nalaz još nije stigao u tužilaštvo u Čačku – rekao je za „Alo!“ advokat Zoran Marković iz Ivanjice, zastupnik B. K.

Njegova klijentkinja B. K. rekla je juče za list da i dalje stoji iza svoje tvrdnje da je silovana.

– On i dalje radi one stvari sa ovcama. Juri ih i jaše. Jednog dana mi je falilo pola minuta da ga uslikam na delu. Oko ovaca je non-stop. Moj suprug posećuje njihovu porodicu jer su rođaci, a ja ih vidim samo na ulici. Mali je prestao da se mota oko naše kuće. Mada je mene i dalje strah. Jednog dana sam ga videla kada smo džipom prošli pored njega – kaže B. K.

On je posebno ogorčena na predsednika Mesne zajednice D. P., koji tvrdi da je zavadila celo selo.

– Drtina matora! Podneću prijavu protiv njega! Lagao je da sam malog vukla dve godine po šumi i da nigde nisam htela da idem bez njega. Laže i da su svi meštani protiv mene – izričita je B. K.

Ona negira da je izmislila celu priču kako bi napakostila porodici dečaka, koja se nalazi u teškoj materijalnoj situaciji i prima novčanu pomoć.

Nesvakidašnji skandal izbio je 20. juna, kada je B. K. prijavila policiji da je tinejdžer nasrnuo na nju u šumi dok je brala pečurke.

Oduzeta garderoba i mobilni

Advokat Zoran Marković navodi da je B. K. dala izjavu policiji i da je bila na ginekološkom pregledu.

– Od nje je uzeta garderoba, mobilni i druge stvari da bi se na osnovu tragova, poruka i poziva utvrdilo šta se tačno dogodilo -objašnjava Marković.

– Tog dana sam krenula po pečurke, a on je krenuo za mnom. Govorila sam mu: „Vrati se, majmune, zvaću muža!“, ali nije hteo. U džepu je imao kanape kojima se vežu bale sena. Kod neke šljive sam ga gađala štapom, ali me je onda zaskočio s leđa, uhvatio me za ruke i oborio u kanal. Zbacio mi je čizme i vezao mi ruke. Svukao mi je trenerku i veš i silovao me. Nisam imala snage, da li od umora ili bolesti, da se borim s njim. Imao je snagu kao mladić od 20 godina, a ja sam sitna i mršava. Molila sam ga da me pusti, govoreći da ću mu dati bombone i pare, ali me nije puštao – usplahireno je ispričala B. K.

Ona je policiji prijavila da im je dečak jahao ovce, kao i da ga je jednom zatekla u njihovoj štali kako siluje ovcu, koja je posle lipsala!

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  BALKANSKA BAJKA  na LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/25/balkanska-bajka-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

Uncategorized

MOJ MIROSLAV mnogo VOLI KROFNE, pa mu IH ČESTO PRAVIM – A onda JE UŠAO u KUHINJU i savio ME PREKO ŠANKA

Published

on

Kada sam videla Miroslava da mi ide u susret pica mi je automatski postala vla*žna… Zapričali smo se, a ja sam mu predložila, pošto mi je baba otišla od kuće, da odemo kod mene da kafu. Pristao je – znala sam da će me izje*bati kao niko, osećala sam to.

Čim smo ušli, tražio je vode. Sagnula sam se, a moja velika utegn*uta gu*za je bila ispred njegovih očiju. Osetila sam kako je stao iza mene i uhvatio me sa obe ruke za moje utegnute guz*ove. Pitala sam ga šta radi?

. To me je skroz raspametilo… Okrenula sam se i počeli smo strasno da se ljubimo. Dok smo se ljuvili udarao me je jednom rukom po gu*zi a drugom ‘vatao za pi*ku.

Skinuo me je g*lu, svukao ta*ngice , nagu*zio me je preko stola i gurnuo mi ga je u pic*u. Rekao je: „Uh,ženice, kako si vla*žna”.

Pi*ka mi se raspametila – curila je na sve strane. On mi ga je zaba*dao sve jače i jače. Guz*io me je u sred babine kuhinje.

Uzdisala sam i ponekad čak i vrisnula. On me je sve brže i jače tu*cao . Prijalo mi je to, odavno nisam bila tu*cana, a još ovako, ne pamtim.

Uhvatio me za kosu i navlačio me sve jače na ku*ac. Okrenula sam se, legla na sto i raši*rila noge.

On je stavio moje noge na sv*ja ramena i nastavio da mi razara p*cu. Vrištala sam od uživ*nja, moja pi*ca ga je uvlačila kao usisivač.

Svr*šio je tako jako u mene…

Napravila sam mu odmah pun pleh krofni…

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala