Devojčica (4) došla da obiđe baku i deku u Sremčici, a IZUJEDAO JE UJAKOV PAS: Htela je samo jednu stvar

Slabo pokretni deka je izveo u dvorište devojčivu jer je ona želela da nahrani psa, a onda se dogodio napad u Sremčici.

 

 

Devojčicu staru četiri godine sinoć je u Beogradskoj ulici u Sremčici napao razjareni pas. Kako saznaje portal Republika.rs, devojčica je došla sa majkom kod ujaka da obiđe baku i deku, a onda je napadnuta.

– Dete je bilo sa majkom u poseti rodbini. Ujak joj nije tu, on je na moru, pa su u kući bili baka i deka. A onda se desila nesreća – priča komšija iz Sremčice za portal Republika.rs.

Prema njegovim rečima, slabo pokretni deka je izveo u dvorište devojčivu jer je ona želela da nahrani psa.

– Baka sada krivi sebe jer je dozvolila da bolesni deka izvede dete. Čim su prišli psu on je napao devojčicu. Deka je pokušao da učini sve, ali razjarena životinja je bukvalno rastrgla detetov stomak – kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, vlasnik psa je poznati preduzetnik iz Sremčice koji drži nekoliko marketa i svi u kraju ga znaju.

Poznato je i da ima pas belgijskog ovčara malinou.

Da podsetimo, otac deteta je brzo reagovao i stogao na mesto nesreće i zajedno sa majkom prevezao dete do Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, gde je urađena hitna, višečasovna operacija. Dete je sada stabilno.

Dr Aleksandar Stijačić iz Hitne pomoći rekao je da se napad dogodio juče oko 19 časova i da su roditelji dete hitno prevezli u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

– Vrlo brutalno se desio napad na četvorogodišnje dete, zubima mu je maltene rasporio trbušni zid i deo 12-palačnog creva mu je bio izvučen van tela – rekao je dr Stijačić.

Otac je odmah stavio u kola dete sa majkom, zvali su Hitnu pomoć i pedijatar je detaljno majci objašnjavala šta da radi – da sve što ima skine sa sebe, gurne u ranu, kako bi se zaustavilo krvarenje.

– Alarmirana je dečja klinika u Tiršovoj, da se spremi hirurška sala. Nije bilo razloga da ih sanitet presretne, gubilo bi se vreme, dete je tamo odmah ušlo u proceduru u operacionu salu – rekao je on.

Dr Stijačić je apelovao da se vodi računa jer se napadi dešavaju, ali retko baš ovako brutalno.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin