Devojčica (15) se ubila bez da se ikome žalila: Kada je porodica otvorila njenu SVESKU, zanemeli od šoka

Drugari su sve znali, dok roditelji nisu imali predstavu o čemu je reč

 

Devojčica Milaraj Katani (15) oduzela je sebi život 14. aprila 2021. godine u Puerto Deseadu u Santa Kruzu.

 

Odluka tinejdžerke da se ubije šokirala je njenu porodicu koja nije mogla da nađe objašnjenje šta se dogodilo i zašto je to učinila, imajući u vidu da im nikada nije rekla da ima bilo kakve probleme.

 

Nakon što su pregledali njene lične stvari, pronašli su naznake da je maloletnica zlostavljana pre oko dve godine.

 

Njena sestra je ubeđena da su je te traume navele na samoubistvom i zahteva od tužilaštva da detaljnije istraže ovaj slučaj.

 

– Proverili smo njene sveske, njene dnevnike i beležnice. Njeni drugari su nam takođe rekli šta znaju. U maju 2019. Milaraj je pretrpela s*ksualno zlostavljanje od strane starije osobe, čoveka koji je imao sposobnost da je natera da poveruje u to da je u vezi sa njom i da je to što joj je radio, sasvim u redu – rekla je sestra žrve Ajelen Katani na konferenciji za medije, prenosi Cronica.

 

Ona je istakla da je njena sestra verovatno bila u takozvanom Stokholmskom sindromu, odnosno u fazi kada se žrtva zaljubi u silovatelja.

 

Zaprepašćujuće joj je to da porodica nije znala sa odnos Milaraj i dotičnog čoveka, a da su neki od njenih vršnjaka znali.

 

– Ne znam zašto nam nisu rekli za to. Očigledno da deca imaju neke kočnice prema odraslima i da nam ne veruju. Zlostavljanje se dogodilo 2019. godine i Milaraj se sve vreme normalno ponašala. Nakon pandemije saznali smo da se taj čovek ponovo pojavio u njenom životu i da je nekoliko dana nakon što ga je ponovo videla, izvršila samoubistvo – uverena je sestra žrtve.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin