DEVOJČICA (10) POKUŠALA DA POBEGNE KROZ PROZOR, PA SE STUB OBRUŠIO NA NJU! Detalji užasa u Obrenovcu, poznato stanje deteta!

0

Devojčica S. J. (10) zadobila je teške povrede u subotu u Obrenovcu kada je na nju pao zid. Do nesreće je, kako Kurir saznaje, došlo kada je devojčica ostala sama kod kuće sa sestrom, a na nju je pao stub nakon što je pokušala krišom da izađe iz kuće.

 

 

– Devojčica i njena sestra koja je završila sedmi razred, ostale su same kod kuće jer su im roditelji otišli za Beograd zbog lekarskog pregleda. Budući da su ostale ostale zaključane u kući, a devojčica je htela da izađe napolje sa drugaricom, ona je pokušala da izađe kroz prozor. Uhvatila se za stub koji je bio nemalterisan i on se obrušio na nju – ispričao je jedan od komšija za Kurir.

 

Kako saznajemo, devojčica je slomila četiri zuba i jagodišnu kost, a takođe ima i hematom na glavi.

 

 

– Tek je čeka operacija, zadobila je grozne povrede, ali kažu da će biti dobro, svi se i nadamo tome, strašno je to što se dogodilo, a deca kao deca, hoće nešto po svaku cenu – rekao je naš sagovornik.

 

 

Inače, o ovoj porodici, komšije imaju samo reči hvale, dok za decu kažu da su vaspitana i da ih je začudilo da je devojčica pokušala ovako nešto. Međutim, kako kažu, očigledno ju je povukla dečija želja za igrom.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU           I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *